Life

Iuliana Marciuc, dezvăluiri din culisele Eurovision 2022: „Am încercat să le explicăm prin mailuri, prin întâlniri”

Iuliana Marciuc a făcut câteva dezvăluiri din culisele Eurovision 2022 și a vorbit și despre ultimele zvonuri privind tentativa de fraudare a rezultatului voturilor.
17.05.2022 | 15:59
Iuliana Marciuc dezvaluiri din culisele Eurovision 2022 Am incercat sa le explicam prin mailuri prin intalniri
Iuliana Marciuc, șefa delegației României la Eurovision 2022. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Munca pe care a depus-o WRS pentru calificarea la Eurovision 2022 a fost una titanică, susține Iuliana Marciuc. Șefa Delegației României la Torino a făcut câteva dezvăluiri în premieră despre cum s-a pregătit, de fapt, momentul concurentului nostru.

Iuliana Marciuc, dezvăluiri despre cum s-a creat momentul lui WRS la Eurovision 2022

Iuliana a spus că au existat și neînțelegeri la un moment dat cu organizatorii de la Torino. Românii nu au fost mulțumiți de felul în care a fost pus în scenă show-ul nostru la primele repetiții.

ADVERTISEMENT

Marciuc a declarat că au existat insistențe uriașe pentru ca WRS să arate pe micul ecran așa cum s-a văzut, în cele din urmă, în live-urile din semifinală și finală.

Vedeta TVR a mai zis că a avut emoții privind prestația lui Andrei Ursu, căci nu credea că va putea cânta și dansa în același timp. Cu ajutor de la Crina Mardare, WRS a învățat cum să facă față coregrafiei și cântatului astfel încât show-ul să fie impecabil.

ADVERTISEMENT

„Între repetiții am avut ceva discuții. Nu eram mulțumiți de decupajul lor regizoral. Am încercat să le explicăm prin mailuri, prin întâlniri cum se dorește a se filma.

Am avut emoții că nu va reuși să ducă bine la capăt. Avea o atitudine asemănătoare cu a mea, atitudine de învingător. Noi așa ne-am dus acolo”, a spus Iuliana Marciuc la Prima TV.

ADVERTISEMENT
Iuliana Marciuc, în platoul Exclusiv VIP de la Prima TV. Foto: Prima TV

Au existat atacuri cibernetice?

Marciuc nu a vrut, însă, să intre în scandalul supiciunilor privind fraudele de la Eurovision din acest an.

A zis că a aflat și ea ultimele zvonuri, cum că ar fi existat mai multe atacuri cibernetice care ar fi putut influența televotul, iar principalii responsabili ar fi hackerii ruși de la Killnet.

ADVERTISEMENT

„Când eram acolo, o astfel de știre era și la Rai. Se spunea că poliția italiană era în alertă din cauza unor atacuri cibernetice. Ce s-a întâmplat după, nu știu”, a completat șefa delegației României la Eurovision 2022.

 

 

 

ADVERTISEMENT