Life

Iuliana Marciuc i-a îndeplinit ultima dorință tatălui. Gest emoționant făcut de vedeta TVR

Iuliana Marciuc i-a respectat ultima dorință tatălui ei, care a murit în urmă cu 5 luni! Vedeta TVR va lansa cel de-al treilea volum scris de părintele ei, Alecu Marciuc, chiar în ziua în care ar fi împlinit 81 de ani.
04.08.2022 | 11:24
Iuliana Marciuc ia indeplinit ultima dorinta tatalui Gest emotionant facut de vedeta TVR
Iuliana Marciuc îi îndeplinește ultima dorință tatălui ei, chiar de ziua lui. Sursa foto: Manuel Neamțu/Facebook.
ADVERTISEMENT

Gest emoționant făcut de Iuliana Marciuc în memoria tatălui! La cinci luni de când și-a pierdut părintele, vedeta TVR i-a respectat ultima dorință și s-a ocupat de publicarea celui de al treilea volum, scris de acesta, “La hotarele posibilului 3. OZN-uri și întâlniri de gradul lll”. Cartea va fi lansată pe 4 august, data la care s-a născut Alecu Marciuc, în cadrul unui eveniment organizat la Palatul Șuțu din București. Iuliana Marciuc spune că a învățat foarte multe de la tatăl ei, punctualiatatea, seriozitatea, dar și ambiția de a duce un lucru până la capăt. Simte mereu prezența lui și mărturisește că l-a visat o singură dată.

Iuliana Marciuc i-a respectat ultima dorință tatălui ei! Ce a făcut vedeta

Iuliana Marciuc și-a pierdut tatăl la 6 ani de când s-a îmbolnăvit de o boală necruțătoare. Vedeta tv și-a înmormântat părintele pe 16 martie, la cinci zile după ce acesta s-a stins din viață. Prezentatoarea a fost obligată să amâne înmormântarea tatălui, din cauza unei situații neprevăzute apărute după deces, iar omul de radio a fost condus la groapă de cascadori și de cai.

ADVERTISEMENT

”Când tata a plecat, în 11 martie, primul meu gând a fost să termin ceea ce el începuse, adică volumul trei, despre care mi-a povestit într-una dintre ultimele noastre întâlniri. Am învățat foarte multe de la el, punctualiatatea, seriozitatea, ambiția de a duce un lucru până la capăt și cum îi plăcea lui să spună, ‘vorba-i vorbă’”, a declarat Iuliana Marciuc, pentru FANATIK. 

Tatăl Iulianei Marciuc, fascinat de fenomenele aerospațiale neidentificate

Tatăl vedetei era fascinat de fenomenele spațiale neidentificate și mult timp a fost purtătorul de cuvânt a unei asociații care se ocupă cu studiul acestora, ASFAN, al cărei președinte este Dan Farcaș.

ADVERTISEMENT

”Am căutat în biroul lui materialele pregătite deja de el, am rugat-o pe buna lui prietenă și colegă de radio, Beea, să le redacteze. Am strâns de pe Facebook o parte din gândurile pe care le-au scris la despărțire prietenii și am reușit să mă încadrez și în termenele date de editură. Și iată astăzi, de ziua lui, lansăm postum cel de-al treilea și ultimul volum, La hotarele posibilului 3”, a declarat Iuliana Marciuc, pentru FANATIK. 

Iuliana Marciuc, despre tatăl ei: “Îi simt prezența tot timpul”

Iuliana Marciuc spune că tatăl ei mai are două cărți la activ, iar evenimentul de la Palatul Șuțu este și prima aniversare fără părintele ei. ”Practic va fi o aniversare mai specială, prima fără el… o întâlnire cu prietenii lui, colegii de radio, familia, la lansarea uneri cărți postume. Va fi un apel la Neuitare, după numele emisiunii pe care o realiza la Radio România”, susține Iuliana Marciuc.

ADVERTISEMENT

Iuliana Marciuc spune că îi simte și acum prezența omului de radio, pe care l-a visat doar o singură dată. Susține că primește semne de la el, iar unul dintre aceste momente a fost atunci când făcea sport la sală. Alecu Marciuc și-a dorit mult să-și vadă nepotul student, așa că mama vedetei își concentrează atenția și timpul pentru acesta.

”Îi simt prezența tot timpul. L-am visat doar o dată, zilele trecute, cum era într-o poză cu regretații Paul Grigoriu și Marian Bistriceanu, două voci mari ale radioului. S-au întânit acolo sus. Altadată m-am trezit cu gândul că l-am visat, fără să-mi dau seama ce am visat. Și am fost ferm convinsă că l-am visat și mă deranja că nu-mi aminteam ce”, susține Iuliana Marciuc.

ADVERTISEMENT

Îi aprinde lumânare în fiecare zi

Zilnic, vedeta TVR îi aprinde câte o lumânare tatălui ei, Alecu Marciuc. În ziua în care a crezut că l-a visat și nu își amintea cum anume, spune că a primit un semn ciudat prin vocea antrenorului de la sala de sport.

”I-am aprins lumânare, așa cum fac în fiecare zi, și, la câteva ore, am mers la sala de sport. În timp ce făceam sport, s-a trezit să vorbească antrenorul – el care e atent la toți – să-mi spună: ‘Hai, trage mai tare. Doliul s-a încheiat!’. Mi s-a părut că nu vorbea el.

Aparent era lipsit de logică să-mi spună așa ceva, mai ales că nu era prima dată când mă vedea după ce murise tata. Eu l-am interpretat ca un semn clar de la el. Mama este reletiv bine. Își concentrează atenția către David și să-i îndeplinească tatei altă dorință: să-l vadă student pe David. Va fi și ea prezentă la eveniment”, a povestit Iuliana Marciuc, pentru FANATIK.  

În cadrul evenimenutului de lansare a cărții, cei prezenți vor asculta vocea lui Alecu Marciuc pe benzile de magnetofon, iar Iuliana Marcius spune că este fericită că are ocazia să difuzeze pe 4 august înregistrări cu tatăl ei.

ADVERTISEMENT