Life

Iuliana Marciuc, siluetă impecabilă la 55 de ani. Cum reușește iubita lui Adrian Enache

Iuliana Marciuc este în formă maximă la 55 de ani. Pe ce se bazează partenera de viață a renumitului artist Adrian Enache.
26.01.2023 | 11:35
Iuliana Marciuc silueta impecabila la 55 de ani Cum reuseste iubita lui Adrian Enache
Iuliana Marciuc, în formă maximă la 55 de ani. Pe ce se bazează partenera lui Adrian Enache. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta postului TVR 2 se bucură de o siluetă impecabilă la 55 de ani. Cum reușește iubita artistului de muzică ușoară care a descoperit sportul în urmă cu 4 ani mulțumită uneia dintre invitatele sale din emisiune.

Iuliana Marciuc, în formă maximă la 55 de ani. Pe ce se bazează partenera lui Adrian Enache

Iuliana Marciuc a găsit un antrenor personal de încredere, datorită căruia are un stil de viață sănătos și echilibrat. Scriitoarea merge la sala de antrenament de trei ori pe săptămână, unde are o echipă foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

„Încerc să mă mențin. În vacanțe mă gândesc ce mănânc și, chiar dacă mai consum o prăjiturică, fac acest lucru dimineața și, ocazional. Nu în fiecare zi.

Și din când în când, antrenorul spune: «ce caută sărmăluța pe farfuria ta?». Eu fac acțiunea în fiecare dimineață. 

ADVERTISEMENT

Îl duc pe David la școală, deși e clasa a Xl-a. De ce credeți? Ca să ajung la sală dimineața”, a mărturisit Iuliana Marciuc într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Iuliana Marciuc, viață echilibrată

Iuliana Marciuc duce o viață echilibrată după ce în urmă cu câțiva ani a urmat un program foarte bine pus la punct. Prezentatoarea emisiunii Destine ca-n filme a scăpat de kilogramele în plus și spune că a întinerit.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la TVR 2 a depus eforturi foarte mari, însă nu au fost deloc în zadar. În prezent, iubita lui Adrian Enache este în cea mai bună formă, precizând că nu mai consumă deloc carne alături de cartofi prăjiți.

În plus, blondina încearcă să consume cât mai multă apă, mai ales că este genul de persoană care nu bea cafea. Totodată, Iuliana Marciuc spune că este tentată de dulciuri la care partenerul de viață nu poate renunța.

ADVERTISEMENT

Mai exact, artistul are de fiecare dată la cafea ceva dulce, chiar dacă în băutură nu pune niciodată zahăr sau alți îndulcitori.

ADVERTISEMENT