Life

Iuliana Tudor s-a pozat nemachiată la 44 de ani. „Adunăm strugurii și facem must!” Detaliul observat de urmăritori

Iuliana Tudor s-a pozat nemachiată la 44 de ani. Prezentatoarea de la TVR 1 a primit aprecieri din partea urmăritorilor pentru cum arată.
04.10.2021 | 15:40
Iuliana Tudor sa pozat nemachiata la 44 de ani Adunam strugurii si facem must Detaliul observat de urmaritori
Iuliana Tudor s-a pozat nemachiată la 44 de ani. „Adunăm strugurii și facem must!” Detaliul observat de urmăritori. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iuliana Tudor s-a pozat nemachiată la 44 de ani. Prezentatoarea de la Televiziunea Națională a postat o fotografie naturală în timp ce aduna struguri pentru must.

Urmăritorii au apreciat-o pentru că arată atât de bine la vârsta ei, fără pic de machiaj. Moderatoarea emisiunii „Vedeta populară” postează regulat pe rețelele sociale, unde este urmărită de peste 70.000 de persoane.

ADVERTISEMENT

Iuliana Tudor s-a pozat nemachiată la 44 de ani. „Adunăm strugurii și facem must!” Detaliul observat de urmăritori

Iuliana Tudor s-a pozat nemachiată la 44 de ani, iar urmăritorii au observat un detaliu important. Vedeta arată foarte bine naturală, fără pic de machiaj, lucru pe care l-au remarcat foarte mulți internauți.

Prezentatoarea TV s-a fotografiat în timp ce aduna strugurii pentru a face must, așa cum este specific în această perioadă a anului.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1 arată impecabil la vârsta ei, iar anii nu și-au pus deloc amprenta asupra fizicului ei.

„Adunăm strugurii și facem must”, a scris aceasta la descrierea imaginii de pe Instagram.

Iuliana Tudor
Iuliana Tudor s-a fotografiat nemachiată, la 44 de ani. Sursa foto: Instagram

„Frumoasă doamnă”, „Superbă”, „Foarte frumoasă naturală, un foarte mare bravo”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii vedetei de televiziune.

ADVERTISEMENT

Iuliana Tudor, un nou sezon al emisiunii Vedeta populară

Iuliana Tudor se pregătește de un nou sezon al emisiunii „Vedeta populară”, difuzată la TVR 1. Recent, s-a dat startul preselecțiilor pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii de talente.

Este o emisiune de talente pentru cei talentați și pasionați de folclor. Câștigătorul va primi, în afară de titlul de „Vedeta populară”, și un premiu în valoare de 100.000 de lei, așa cum au anunțat cei de la TVR.

ADVERTISEMENT

„Cei care vor să participe la preselecţiile sezonului şapte trebuie să demonstreze că ştiu folclor, că au voce şi dorinţa de a face publicul să se emoţioneze la muzica lor.

Pe lângă titlul de Vedeta populară, câştigătorul concursului va intra şi în posesia marelui premiu de 100.000 lei”, au anunțat reprezentanții Televiziunii Române.

Iuliana Tudor a anunțat, la rândul ei, începerea preselecțiilor pentru noul sezon. Prezentatoarea este nerăbdătoare să descopere noi talente și să le aducă bucurie telespectatorilor. Fanii așteaptă la fel de mult următorul sezon, așa cum au scris la postarea frumoasei vedete.

ADVERTISEMENT
Tags: