Mureşan a anunţat ce arbitru vrea în dubla cu FCSB din play-off

EXCLUSIV
Daniel Vlad   
in Stiri sportive
11/02/2018, 16:37
Mureşan a anunţat ce arbitru vrea în dubla cu FCSB din play-off

Preşedintele echipei din Gruia, Iuliu Mureşan a mărturisit pentru FANATIK.RO că este mulţumit de rezulatul partidei de la Bucureşti cu FCSB, scor 1-1, dar că în play-off la meciul din Gruia cu echipa lui Gigi Becali îl doreşte la centru pe arbitrul din Cluj, Horaţiu Feşnic. Conducătorul ardelenilor consideră că dacă Marcel Bârsan din Bucureşti a putut să arbitreze meciul de pe Naţional Arena, atunci şi Feşnic din Cluj poate să conducă la centru disputa din Ardeal cele două formaţii.

Am spus de la început că noi mergem la Bucureşti pentru victorie, dar până la urmă suntem mulţumiţi şi cu un egal, iar acum nu am cum să îmi retrag acele declaraţii pentru că eu sunt mulţumit de rezultatul înregistrat pe Naţional Arena. Am avut multe momente bune în joc şi consider că puteam câştiga”, a spus Mureşan.

“Noi de ce nu suntem arbitraţi acasă de un arbitru din Cluj?”

Iuliu Mureşan a comentat pentru FANATIK.RO şi prestaţia arbitrului Marcel Bârsan din Bucureşti. “Până la urmă a fost o prestaţie echitabilă. Au fost greşeli de ambele părţi, dar eu vreau să întreb CCA un lucru care mi se pare important. De ce Steaua poate să fie arbitrată în meciul împotriva noastră de un arbitru din Bucureşti?

Atunci dacă se poate aşa ceva pentru Steaua, atunci vreau să vă anunţ încă de pe acum că la primul meci din play-off cu Steaua îl vrem şi noi la centru pe Horaţiu Feşnic din Cluj. Dacă la unii se poate, atunci este bine să profităm şi noi de un arbitru de al nostru din Cluj la astfel de meciuri cu Steaua.  Dar vreau să vă mai spun că totuşi în locul lui Bârsan era bine dacă era delegat un arbitru FIFA.

În schimb nu prea am ce să comentez la lovitura de la 11 metri acordată celor de la FCSB. Fundaşul nostru a greşit, dar el a avut ghinion că la faza respectivă a fost implicat Florin Tănase. Am observat că acest fotbalist este foarte abil şi nu e prima dată când reuşeşte să obţină în favoarea echipei sale lovituri de la 11 metri. Nu sunt deloc ironic. Bravo lui!”, a încheiat Mureşan.

Lui Gigi îi place Feşnic!

Interesant este faptul că Gigi Becali a comentat înainte de meciul cu FCSB despre posibilitatea ca arbitrul Horaţiu Feşnic să conducă la centru jocul împotriva celor de la CFR Cluj. “Ce pot să comentez despre arbitraj? Nu mă pricep despre arbitri… A arbitrat cel de la FIFA, care a făcut greşeli, deşi e numărul 1. Haţegan, da. Păi ce a arbitrat el, Dinamo – Craiova. Arbitru ca la meciul ăla eu nu am văzut niciodată. Nici 11 metri, nici roşu… Eu ce să mai comentez?

Când e vorba de arbitraj… E clar că arbitrii corupţi nu mai sunt, ce vrea Dumnezeu, nu am ce să zic. E adevărat, Kovacs… Eu ştiţi că l-am criticat, dar de 2 ani încoace, mi se pare valoros. Eu îl credeam pe Feşnic, dar nu l-a dat pentru că e din Cluj. Nu aş fi vrut Kovacs, că e ungur, deşi nu cred că făcea vreo tâmpenie, vrea cariera lui. Îşi urmăreşte interesul lui, cariera”, a spus Becali.

 

Ştirea MOMENTULUI

Denis Alibec este istorie la FCSB! Cine va purta tricoul cu numărul şapte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.