Sport

Iuliu Mureşan a anunțat ce se întâmplă cu transferurile la Dinamo: ”Rednic va aduce jucători, dar asta nu are nicio legătură cu Luana”

Administratorul special al clubului Dinamo, Iuliu Mureșan, este optimist că Mircea Rednic va redresa situația echipei. Noul antrenor se va ocupa și de transferuri, dar nu prin intermediul fiicei lui Luana.
30.09.2021 | 13:16
Iuliu Muresan a anuntat ce se intampla cu transferurile la Dinamo Rednic va aduce jucatori dar asta nu are nicio legatura cu Luana
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat încă din 27 septembrie că Mircea Rednic va fi noul antrenor al lui Dinamo și a oferit detaliile contractului pe care acesta îl va avea la gruparea din Ștefan cel Mare.

Administratorul special al fostei campioane a României, Iuliu Mureșan, a detaliat atribuțiile lui Mircea Rednic și a făcut lumină în cazul rezilierii contractului lui Dario Bonetti.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan: ”Am creionat principiile colaborării”

Șeful clubului Dinamo a dezvăluit câteva dintre argumentele care au înclinat balanța în favoarea lui Mircea Rednic pentru postul de antrenor principal.

Trecutul lui dinamovist, un contract decent și mai ales vasta experiență a ”Puriului” și dorința lui de a ajuta echipa, au fost detaliile care l-au convins pe Iuliu Mureșan să-i ofere postul de antrenor.

ADVERTISEMENT

”Avem o speranță foarte mare cu venirea lui Mircea Rednic, este la maturitatea deplină, nu a făcut pauze foarte lungi, este dinamovist și va conta și acest lucru. Micea Rednic nu a venit la Dinamo pentru a câștiga bani, ci pentru a ajuta clubul într-un moment dificil.

El a avut două oferte din zona golfului și Belgia, dar a preferat să rămână în București alături de Dinamo. Nu a venit cu pretenții deosebite la contract la salariu. Sper să îndreptăm situația și să începem să jucăm altfel și mai ales să facem puncte”, a spus Mureșan.

ADVERTISEMENT

Administratorul lui Dinamo a mai spus că Mircea Rednic se va face următoarele transferuri, dar nu prin agenția de impresariat a fiicei lui, Luana. Una dintre ținte este fostul golgheter al Ligii 1 Harlem Gnohere, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

”Am creionat niște principii de colaborare. Aceste principii nu o includ pe Luana, chiar dacă el va aduce jucători. El are jucători tot timpul în portofoliu și de obicei a adus jucători buni și la Dinamo când a mai fost.

ADVERTISEMENT

Doi jucători mai vrem să aducem, un fundaș dreapta și un atacant. Gnohere nu știu cum se prezintă fizic acum, dar a fost un atacant oportunist dădea cu foarte multă ușurință gol, anticipa fazele, a fost golgheter, dacă și-a păstrat calitățile avem nevoie de un jucător ca el”, a explicat Iuliu Mureșan.

Cine a reziliat contractul lui Dario Bonetti

Șeful ”câinilor” a făcut lumină și în cazul demiterii lui Dario Bonetti. Iuliu Mureșan a explicat că nici măcar nu i s-a cerut să semneze rezilierea angajamentului tehnicianului italian.

”Contractul lui Dario Bonetti a fost reziliat de firma care se ocupă de administrarea clubului în această perioadă insolvență pentru că avea dreptul în termen de 90 de zile de la intrarea în insolvență să facă acest lucru.

Dario Bonetti a fost notificat, noi am înregistrat rezilierea la Liga Profesionistă de Fotbal, postul e liber și putem să angajăm antrenor”, a mai spus Iuliu Mureșan.

ADVERTISEMENT