Fotbal intern

Iuliu Mureșan a explicat de ce Eugen Neagoe a demisionat de la Hermannstadt: „Voia să aducă zece jucători. I-am zis că nu se poate!”

21.12.2019 | 20:45
Iuliu Muresan a explicat de ce Eugen Neagoe a demisionat de la Hermannstadt Voia sa aduca zece jucatori Iam zis ca nu se poate
ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan a explicat motivul pentru care Eugen Neagoe a demisionat de la Hermannstadt. Mureșan a declarat pentru digisport.ro că fostul antrenor al lui Dinamo își dorea să dea afară 12 jucători și să aducă în locul lor alți nouă fotbaliști. 

Iuliu Mureșan a explicat de ce Eugen Neagoe a plecat de la Hermannstadt

Iuliu Mureșan a explicat de ce Eugen Neagoe a decis să plece de la Hermannstadt: Neagoe a cerut să plece 12 jucători și să aducem în loc vreo opt, nouă, zece. Nu știu. I-am spus că nu se poate face acest lucru, cel puțin nu la Hermannstadt, nu acum.

ADVERTISEMENT

Cred că nici nu e cazul să facem așa mișcări ample în lot. Sigur că ne gândim, la fel ca toate echipele, să aducem vreo trei-patru jucători, maximum cinci. Poate or să plece tot atâția.

Eu mereu am fost de principiul ca întâi să vină fotbaliști, să fim asigurați, abia apoi să plece jucători. Altfel dai afară 10-12 jucători, iar când începe pregătirea ai găsit doar unul sau doi.

ADVERTISEMENT

Și atunci ce se-ntâmplă? Ar fi o greșeală de management pe care eu, la experiența mea, nu pot s-o fac”, a declarat Iuliu Mureșan.

„În România nu mai poate să antreneze decât la Dinamo!”

Iuliu Mureșan a mai spus că Eugen Neagoe mai poate antrena în România decât la Dinamo, formație pe care a pregătit-o în debutul campionatului, dar de la care a plecat după stopul cardiorespirator suferit la partida cu Universitatea Craiova (0-2).

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău de Eugen, discutăm de o lună cel puțin acest subiect. Îmi pare rău, îi doresc succes unde merge. Din păcate, în România nu poate să mai antreneze decât la Dinamo. Poate își ia o pauză, poate se duce în străinătate”, a încheiar Iuliu Mureșan.

Eugen Neagoe a declarat chiar la sfârșitul meciului cu Poli Iași (1-0) că nu va mai continua pe banca tehnică a sibienilor.

ADVERTISEMENT

„A fost ultimul meu joc aici. Decizia era deja luată. Am avut o discuție cu cei din conducere, le-am spus ce vreau eu să facem din ianuarie. Ei mi-au spus că e foarte greu.

Mi-am dorit doar ca echipa să fie mai puternică din ianuarie, dar se pare că nu se poate acest lucru. Cred că am făcut maxim, echipa este pe o poziție bună în acest moment”, a spus Eugen Neagoe.

  • 52 de ani a împlinit Eugen Neagoe pe 22 august
ADVERTISEMENT