Mureşan contraatacă: "Nu ne ocupăm cu prostii, MM e fan CFR"

Iuliu Mureşan, CFR-Dinamo

Oficialii clubului Dinamo Bucureşti au acuzat arbitrajul din meciul cu CFR Cluj. Atât antrenorul echipei, cât şi conducătorii formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare l-au acuzat pe George Găman pentru penalty-ul pe care l-a acordat în meciul pierdut cu 0-1 în Gruia. Iuliu Mureşan, directorul general al clujenilor, le-a răspuns.

Iuliu Mureşan a îndemnat la calm după acuzele aduse clubului în urma meciului cu Dinamo. Directorul general al clujenilor a declarat că niciun club din Liga 1 Betano nu se mai ocupă cu prostii, acesta precizând că arbitrii greşesc în orice meci. Mureşan susţine că George Găman nu avea cum să vadă henţul comis de Nedelcearu, însă în opinia lui penalty-ul a fost acordat corect.

"Un club niciodată nu se ocupă cu prostii. Nimeni nu cred că se mai ocupă cu prostii în fotbal. Arbitrii, din păcate, mai greşesc. La faza din meciul cu Dinamo, Găman nu cred că avea cum să vadă henţul. În mod normal trebuia să se consulte cu tuşierul. Pare că e henţ", a declarat Iuliu Mureşan pentru Dolce Sport.

Directorul general CFR Cluj a vorbit şi despre protestul pe care steliştii vor să-l facă după anularea golului lui Golofca din meciul cu Astra Giurgiu de sâmbătă seara. Acesta a declarat că fiecare ar trebuie să vadă greşelile echipelor lor şi să nu mai dea vina doar pe arbitraj. Iuliu Mureşan i-a oferit o replică şi lui Mihai Stoica, după o postare a acestuia pe contul său de Facebook.

"Nu ştiu dacă e corect să ai o asemenea abordare. Dar de ce nu vedem greşelile echipelor noastre? Şi arbitrii greşesc, dar trebuie să ne uităm la echipele noastre, la antrenorii noştri. E părerea lui Mihai Stoica. În prima parte cred că are dreptate. Mă bucur că e fanul nostru. O fi din galeria noastră şi noi nu ştim", a mai precizat Iuliu Mureşan.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231