Sport

Iuliu Mureșan anunță încă două transferuri la Dinamo: “Probabil că vor semna luni”

Iuliu Mureșan a declarat că încă doi jucători vor semna cu Dinamo luni, iar negocierile au fost deja finalizate.
24.10.2021 | 12:30
Iuliu Muresan anunta inca doua transferuri la Dinamo Probabil ca vor semna luni
ADVERTISEMENT

Dinamo e departe de a fi încheiat campania de transferuri. După venirile lui Espinosa și Tomas Vestenicky, anunțate în exclusivitate de FANATIK, alți doi jucători sunt așteptați luni la Săftica.

Mircea Rednic însă mai dorește jucători și e posibil ca în următoarele zile Dinamo să mai facă și alte mutări, mai ales că alb-roșii sunt din nou amenințați cu interdicția la transferuri din cauza datoriilor.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan confirmă faptul că Dinamo va avea de luni la antrenamente doi jucători noi

Președintele lui Dinamo a vorbit la DigiSport Matinal despre noile sosiri din „haită”. Este vorba cu siguranță despre un atacant, iar cel mai probabil celălalt jucător este fundaș dreapta:

„Cei doi urmează să semneze, probabil luni. Unul a venit la Săftica, cu soția, este atacant. A venit și celălalt, ieri au făcut vizita medicală”.

ADVERTISEMENT

Mureșan dă ca sigure aceste mutări, negocierile cu privire la contractele celor doi jucători fiind deja finalizate conform oficialului dinamovist: „Semnătura este o formalitate, ofertele financiare le-am trimis jucătorilor înainte de a veni în România. Nu mai avem ce negocia, rămâne o formalitate”.

„Dacă vă uitați la banca Rapidului, e o diferență. Noi încă suferim la mai multe capitole. Mai trebuie clar să întărim echipa, mai vin jucători, încă doi. Cei care vin nu sunt pregătiți, le mai trebuie un timp de pregătire”. – Iuliu Mureșan

Mircea Rednic păstrează secretul cu privire la cei doi jucători nou-veniți: „Nu știu cine sunt”

Mircea Rednic nu vrea să dezvăluie identitatea noilor transferuri și vrea să mai aducă jucători de teamă că Dinamo ar putea să primească din nou de la FIFA interdicție la transferuri.

ADVERTISEMENT

„Nu știu cine sunt, chiar nu îi cunosc. Nu am terminat cu transferurile, mi-e teamă să nu fim iarăși blocați. Măcar să profităm”.

Antrenorul lui Dinamo i-a acuzat pe cei de la Săftica și pe jucători că au transmis presei informații despre transferurile „câinilor” înainte ca mutările să fie făcute publice: „Au mai făcut doi jucători vizita medicală, dar n-au mai ajuns la Săftica și știrea n-a apărut nicăieri!”.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan, extrem de mulțumit de mijlocașul Espinosa: „A fost destul de bun”

Iuliu Mureșan a fost încântat de Michel Espinosa. Mijlocașul a debutat în tricoul lui Dinamo și a avut un joc foarte sigur: „Aș vrea să remarc jocul lui Espinosa, a fost destul de bun. A venit de o săptămână și ceva, nu știu pe unde s-a antrenat înainte”.

În privința atacantului slovac Tomas Vestenicky, Iuliu Mureșan e conștient că jucătorul mai are nevoie de timp pentru a demonstra, mai ales că nu e pus la punct fizic: „Atacantul Vestenicky nu prea a arătat mare lucru, dar e venit de câteva zile. Nu mă așteptam să arate mult. Lucrurile sunt normale”.

Iuliu Mureșan a comentat și netitularizarea lui Steliano Filip, care a făcut antrenamente cu echipa doar în ultimele două zile și a intrat cu Rapidul abia în minutul 61: „Steliano Filip, la ultimele doi-trei meciuri, a avut probleme, o încărcătură musculară, niște contracturi. A decis să nu îl folosească titular”.

ADVERTISEMENT