Sport

Iuliu Mureșan anunță încă o criză la Dinamo! Motivele pentru care „alb-roșiii” s-ar putea muta din „Ștefan cel Mare”

Iuliu Mureșan vorbește despre o nouă problemă la Dinamo și ia în calcul mutarea echipei din Ștefan cel Mare.
25.10.2021 | 10:58
Iuliu Muresan anunta inca o criza la Dinamo Motivele pentru care albrosiii sar putea muta din Stefan cel Mare
ADVERTISEMENT

Dinamo rămâne pe penultimul loc din Casa Pariurilor Liga 1 și după derby-ul cu Rapid însă alb-roșii întâmpină încă o problemă.

Gazonul de pe stadionul din Ștefan cel Mare se prezintă în condiții foarte proaste, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate prin vocea unui jucător al „câinilor” încă de pe 23 septembrie.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan vrea să mute Dinamo pe stadionul Arcul de Triumf: „ E suprasolicitat gazonul”

Administratorul special al lui Dinamo este foarte îngrijorat de starea gazonului de pe stadionul „Ștefan cel Mare” și consideră că echipa lui Mircea Rednic nu va mai putea juca acolo odată ce vremea se va înrăutăți așa că deja caută alte variante.

„Gazonul, nu, nu e… Şi nici nu o să fie. E suprasolicitat gazonul. Pe lângă Dinamo, joacă şi Clinceni şi echipa din Liga 4, CS Dinamo. În 22 de zile, au fost 11 meciuri oficiale şi 15 antrenamente. S-au antrenat şi naţionalele under. E un teren suprasolicitat şi va fi mai rău”. – Iuliu Mureșan

Iuliu Mureșan a luat în calcul disputarea jocurile de pe teren propriu pe un alt stadion însă e conștient că Dinamo are mai multă forță pe teren propriu: „Eu m-am gândit la mutare, dar nu ar fi bine. Echipa trebuie să joace acasă, să construiască. Când vor veni ploile, nu ştiu dacă mai putem juca. E greu pentru Liga 1 şi pentru toţi jucătorii.

ADVERTISEMENT

Astfel Dinamo a transmis o cerere oficială prin care și-a manifestat interesul să joace pe stadionul „Arcul de Triumf” însă arena rămâne deschisă deocamdată doar pentru meciurile de rugby: „Ne-am informat, ne-am adresat în scris şi ni s-a spus că nu putem deocamdată, că nu e clară situaţia şi nu ştiu ce”, a declarat oficialul dinamovist pentru Telekom Sport.

Lucrurile nu stau mai bine nici cu gazonul de la Săftica: „E catastrofal! S-au accidentat doi jucători”

Atacantul macedonean al lui Dinamo, Mirko Ivanovski, explica într-un interviu pentru FANATIK starea deplorabilă a terenului de antrenamente de la Săftica: „Nu putem să ne antrenăm așa. Avem nevoie de un teren bun. Doi jucători s-au accidentat din cauza terenului de la Săftica. E foarte slab”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a vorbit și despre starea deplorabilă a gazonului din Ștefan cel Mare: „Am avut antrenament în Ștefan cel Mare dar nici acolo gazonul nu e foarte bun și trebuie menajat. Nu poți să faci antrenament în fiecare zi acolo”.

Cei din conducerea clubului au luat în calcul schimbarea gazonului și mutarea provizorie la o altă baza de pregătire, una dintre opțiunii fiind Mogoșoaia.

ADVERTISEMENT

„Gazonul e foarte slab! Prost tare de tot. Condițiile sunt bune acum, dar terenul e catastrofă. Terenul e catastrofal! Am vorbit că trebuie schimbat și să ne antrenăm la Mogoșoaia sau în altă parte”.

ADVERTISEMENT