Sport

Iuliu Mureșan anunță strategia de mercato la Dinamo: „Pleacă 4-5 jucători, dar vin alții”

Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, a declarat că cel puțin patru jucători vor pleca în iarnă de la Dinamo însă anunță o nouă campanie de transferuri.
03.12.2021 | 11:20
Iuliu Muresan anunta strategia de mercato la Dinamo Pleaca 45 jucatori dar vin altii
ADVERTISEMENT

Dinamo are o listă de 43 de jucători înscriși la Liga Profesionistă de Fotbal însă Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al clubului în perioada insolvenței, a explicat că dorește să rămână doar 25 de jucători.

Nu mai puțin de 15 fotbaliști au ajuns la Dinamo după interdicția la transferuri, iar toți au opțiune ca din iarnă să le fie reziliat unilateral contractul.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan anunță o nouă campanie de transferuri la Dinamo: „Renunțăm la unii și aducem alții mai buni”

Președintele lui Dinamo spune lucrurilor pe nume la GSP Live și nu ascunde faptul că cel puțin patru-cinci jucători vor pleca la finalul acestui an de la Dinamo, printre care și jucători veniți recent.

„Știm niște jucători care vor pleca, acum avem prea mulți jucători, am depășit puțin fondul de salarii. Nu vom putea aduce jucători decât pe măsură ce vor pleca alții. Probabil renunțăm la 4-5 jucători, printre ei și jucători aduși recent”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Mircea Rednic nu va rămâne descoperit și la Dinamo vor fi aduși alți jucători mai valoroși decât cei care vor fi disponibilizați: „Se va face o analiză pe fiecare post și în funcție de ce rezultă, renunțăm la unii și aducem alții mai buni”.

Iuliu Mureșan, ultimatum pentru jucătorii lui Dinamo: „Nu concepem alt rezultat decât victoria”

Iuliu Mureșan nu ia în calcul niciun alt rezultat decât victoria în meciul de la Giurgiu cu Academica Clinceni, la care „câinii” nu vor avea suportul fanilor, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate: „Nu concepem alt rezultat decât victoria”.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Mureșan pune presiune și pe Mircea Rednic și consideră că un rezultat de egalitate ar fi similar unei înfrângeri împotriva ultimei clasate, o echipă măcinată de probleme și fără antrenor principal.

„Diseară avem derby-ul suferinței, nu îi pot spune altfel. Avem o situație proastă în clasament și noi, și ei. E un meci pe care trebuie să-l câștigăm, să obținem o victorie după o pauză lungă. Nu concepem alt rezultat! Şi un egal ar fi dezastruos pentru noi”. – Iuliu Mureșan

Iuliu Mureșan susține că postul lui Mircea Rednic nu e în pericol: „Are susținerea noastră și a suporterilor”

În privința plecării lui Mircea Rednic de la Dinamo lucrurile sunt destul de clare. Antrenorul este susținut de către conducere și de DDB.

ADVERTISEMENT

„Nu se pune problema, are susținerea noastră și a suporterilor. Clar nu se pune problema. Când a venit, am acceptat să-i dăm timpul necesar pentru a forma o echipă mai puternică abia după transferurile și pregătirea din iarnă. Sigur, și el, și jucătorii, dar și noi ne dorim victoria în seara asta”.

ADVERTISEMENT