Sport

Iuliu Mureșan, atacat pentru modul în care a fost demis Mircea Rednic: „A confundat Dinamo cu un alt club, mai mic, pe unde a fost el”

Fost președinte al cluburilor la Dinamo și Rapid, Dinu Gheorghe, a fost deranjat de modul în care Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, l-a demis pe antrenorul Mircea Rednic.
04.01.2022 | 11:04
Iuliu Muresan atacat pentru modul in care a fost demis Mircea Rednic A confundat Dinamo cu un alt club mai mic pe unde a fost el
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a fost dat fară de la Dinamo fără să fie anunțat, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, pe 21 decembrie. Ulterior, clubul a emis un comunicat de presă, semnat de administratorul special Iuliu Mureșan, în care se preciza că Rednic a fost demis, iar noul antrenor este Flavius Stoican.

Mircea Rednic era afectat de modul în care a fost tratat, afirmă Dinu Gheorghe

Dinu Gheorghe, fost președinte la Dinamo și Rapid, și-a manifestat dezamăgirea vizavi de felul în care Mircea Rednic a fost dat la o parte. „Am vorbit de două-trei ori cu Rednic după ce a fost demis.

ADVERTISEMENT

Era afectat de modul în care a fost tratat. Putea să-l cheme și să-i spună să nu mai continue. Își strângeau mâna și asta era tot, dacă nu erau mulțumiți.

Nu se face așa la un club ca Dinamo! Probabil că Mureșan a confundat Dinamo cu un alt club mai mic, pe unde a fost el, dacă a fost.

ADVERTISEMENT

Ar fi trebuit să-l cheme civilizat, să-i spună motivele. Nu să apară la televizor. Acum, Mureșan are vestiarul în mână, să le dea 20.000 de euro la Filip și la Matei, poate joacă mai bine”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Mircea Rednic nu-și imagina că va fi dat afară de la Dinamo printr-un comunicat

După ce a fost dat afară de la Dinamo printr-un comunicat de presă, Mircea Rednic a recunoscut că a avut parte de surpriza vieții. „Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea!

ADVERTISEMENT

Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo. Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic. Ce înseamnă un comunicat?

Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere”, le-a spus Rednic unor apropiați, conform dezvăluirilor făcute, în exclusivitate, de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinu Gheorghe crede că Mircea Rednic va renunța la banii pe care îi mai are de primit de la Dinamo

Mircea Rednic nu a semnat rezilierea contractului. FANATIK a aflat că tehnicianul solicită banii la zi plus patru salarii pentru a semna rezilierea. În schimb, clubul vrea să îi plătească doar banii la zi, considerând că rezilierea unilaterală a fost făcută în condiţii legale.

Nu știu dacă Mircea Rednic va mai primi cei 32.000 de euro pe care-i mai are de luat de la Dinamo. S-ar putea să renunțe la ei. Din punct de vedere financiar, Mircea Rednic este un om realizat, și el și familia lui.

Nu cred că stă în cei 32.000 de euro. Dacă cei de la DDB (n.r. – programul Doar Dinamo București) vor insista, și am văzut că Mircea Rednic are o relație bună cu ei, la fel și cu PCH (n.r. – Peluza Cătălin Hîldan), cred că va renunța.

Dar nu pentru că l-ar forța Iuliu Mureșan. Mircea Rednic este dinamovist. Nu poate să spună nimeni altceva”, a mai declarat Dinu Gheorghe la ProSport Live.

Mircea Rednic a semnat cu Dinamo pe 1 octombrie 2021, iar până pe 21 decembrie echipa a obținut o singură victorie, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, în etapa a 19-a, trei remize, toate acasă, cu UTA (2-2), Rapid (1-1) și FC U Craiova (0-0) și a pierdut de opt ori.

ADVERTISEMENT