Sport

Iuliu Mureșan, ca și plecat de la Dinamo! Nu a venit la Mioveni pentru debutul lui Dusan Uhrin. Exclusiv

Iuliu Mureșan (68 de ani) devine istorie la Dinamo. Președintele „câinilor” n-a mers la Mioveni pentru derby-ul cu Rapid și va pleca în scurt timp din Ștefan cel Mare.
13.03.2022 | 20:47
Iuliu Muresan ca si plecat de la Dinamo Nu a venit la Mioveni pentru debutul lui Dusan Uhrin Exclusiv
Iuliu Muresan, ca si plecat de la Dinamo. FOTO: sportpictues.eu
ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan nu va mai fi președintele lui Dinamo. FANATIK a aflat în exclusivitate că oficialul n-a mers la Mioveni pentru debutul lui Dușan Uhrin, cu Rapid, și urmează să își încheie socotelile cu gruparea din Ștefan cel Mare.

Iuliu Mureșan va pleca în scurt timp de la Dinamo. Președintele, absent de la derby-ul cu Rapid, de la Mioveni

Site-ul nostru a aflat că luna martie va fi ultima pentru Mureșan ca președinte la Dinamo. Despărțirea dintre medicul ortoped și „câinii roșii” se va produce în următoarele săptămâni.

ADVERTISEMENT

Înainte să plece din „Groapă”, oficialul dinamovist vrea să rezolve mai întâi unele probleme birocratice. Mureșan va delega semnătura și va face actele pentru a obține licența pentru sezonul viitor.

„Și eu sunt vinovat pentru lipsa rezultatelor de la Dinamo. Am vrut să plec, chiar și recent, dar mă împiedică un lucru. Eu nu pot să-mi deleg semnătura. Am vrut să-mi dau demisia, dar dura ceva timp. Așa că sunt obligat să stau să asigur din punct de vedere administrativ obținerea licenței.

ADVERTISEMENT

În mod normal, nu mai rămân după finalul sezonului. Dar acum lucrez la licență. E o condiție obligatorie să luăm licența, trebuie să depunem toate actele până la finalul acestei luni. Suntem în regulă. Eu zic că sigur luăm licența, apoi e posibil să plec”, declara Iuliu Mureșan, în urmă cu câteva zile, la Digi Sport.

„Noul administrator special va fi numit de acționari”

Răzvan Zăvăleanu a vorbit în exclusivitate pentru site-ul nostru despre plecarea lui Iuliu Mureșan de la Dinamo. „Muri” a vrut în mai multe rânduri să se despartă de gruparea din Ștefan cel Mare, dar a fost întors din drum de fiecare dată de administratorul judiciar.

ADVERTISEMENT

„Eu am discutat cu domnul Mureşan şi am convenit că echipa are mare nevoie de aportul lui în această perioadă în care avem de depus şi dosarul de licenţiere şi alte probleme de rezolvat din punct de vedere sportiv.

Nu vă ascund că am discutat şi despre acest lucru (n.r. revenirea acţionarilor principali în funcţiile de decizie). Într-adevăr, dacă domnul Mureşan va pleca, noul administrator special va fi numit de acţionari, iar acţionarul majoritar este firma Lotus”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • 7 iulie 2021 este data la care Iuliu Mureșan a devenit directorul executiv al clubului Dinamo