Sport

Iuliu Mureșan confirmă FANATIK și îl atacă pe Nicolae Badea: „E păcat că dinamoviștii dau în dinamoviști”

Iuliu Mureșan vrea să schimbe sigla lui Dinamo. Președintele roș-albilor a luat această decizie după ce clubul a fost notificat de societatea lui Nicolae Badea, că nu mai are drept să folosească numele și sigla.
19.04.2022 | 17:20
Iuliu Muresan confirma FANATIK si il ataca pe Nicolae Badea E pacat ca dinamovistii dau in dinamovisti
Iuliu Mureșan confirmă FANATIK și îl atacă pe Nicolae Badea: „E păcat că dinamoviștii dau în dinamoviști”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost notificată că nu mai are voie să folosească denumirea „FC Dinamo” şi siglele, dar clubul din Ștefan cel Mare a aflat și că trebuie să plătească despăgubiri în valoare de 1 milion de euro. FANATIK a dezvăluit actele oficiale.

Iuliu Mureșan vrea să schimbe sigla lui Dinamo. Atac la Nicolae Badea

Iuliu Mureșan a confirmat informațiile prezentate de site-ul nostru și este decis să facă schimbări importante în „Groapă”.

ADVERTISEMENT

„Am primit o hârtie de întâmpinare în care suntem anunţaţi că trebuie să plătim un milion de euro prejudiciu şi să purtăm negocieri pentru viitor. O să rezolvăm uşor această problemă.

Vom face altă siglă şi schimbăm denumirea în aşa fel încât în denumire să fie în continuare Dinamo şi 1948. Este păcat că dinamoviştii dau în dinamovişti, mai ales că este vorba şi despre investitori la această echipă”, a confirmat Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, Dinamo a fost notificată de către Nicolae Badea că nu mai are voie să folosească numele „FC Dinamo” care apare pe site-ul oficial, pe pagina de Facebook, dar şi pe site-ul celor de la LPF.

În scrisoarea trimisă de Badea pe adresa roș-albilor, care a fost publicată de FANATIK, „câinii roșii” sunt anunțați că nu mai au dreptul să utilizeze marca „Fotbal Club Dinamo Bucureşti”, denumirea „FC Dinamo” şi domeniul „fcdinamo.ro”, site-ul oficial al echipei din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Nicolae Badea, care are acțiuni și la SC Dinamo, a declarat că s-a apelat la această hotărâre, doar pentru a nu se mai face confuzie între entitățile CS FC Dinamo și SC Dinamo.

Suporterii lui Dinamo vor să inventeze o nouă siglă

Dinamo a dat deja startul proces de rebranduire, iar suporterii vor avea un cuvânt greu de spus. Aceștia vor să reinventeze Dinamo și să creeze o nouă siglă pentru echipă.

ADVERTISEMENT

„Este vorba despre folosirea comercială a siglei, nu a denumirii Dinamo. Vorbim despre folosirea siglei cu câinii roșii în scopuri comerciale. Până la urmă, amestecătura asta nu era o chestie pe care ne-o doream.

Am început niște demersuri pentru un rebranding. Dinamo 1948 nu deținea aceasta siglă. Marile cluburi, așa cum este și Juventus, se reinventează și cred că era momentul și la Dinamo.

Rebranduirea se va face cu ajutorul suporterilor. În acest fel, lucrurile vor fi clare pentru că sunt prea multe Dinamo în acest moment”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, pentru Digi Sport.

  • 14 este locul pe care îl ocupă Dinamo în play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1 și va juca la barajul pentru evitarea retrogradării
ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni