Sport

Iuliu Mureșan, deranjat de declarațiile celor de la FC Botoșani: „Mi-ar plăcea să plătească rușinea pe care au spus-o despre ei!”

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, s-a declarat indignat de spusele celor de la FC Botoșani, pe care le-au avut la adresa echipei sale.
06.02.2022 | 17:44
Iuliu Muresan deranjat de declaratiile celor de la FC Botosani Miar placea sa plateasca rusinea pe care au spuso despre ei
ADVERTISEMENT

Partida FC Botoșani – Dinamo, care contează pentru etapa a 24-a din Liga 1, va avea loc luni, la ora 19:55.

Iuliu Mureșan, deranjat de declarațiile celor de la FC Botoșani

Iuliu Mureșan s-a arătat deranjat de spusele celor celor de la FC Botoșani, pentru care, o înfrângere în fața lui Dinamo, ar reprezenta un mare eșec.

ADVERTISEMENT

Totodată, oficialul din „Ștefan cel Mare” speră ca jucătorii lui Dinamo să fie ambiționați de declarațiile adversarilor și să dea totul în meciul de luni.

„Eu, dacă aș fi jucător de fotbal, aș folosi asemenea declarații. Și când eram la CFR Cluj, erau declarații ale unor patroni pe care le foloseam, le puneam jucătorilor în vestiar, nici nu trebuia să le mai dăm prime de victorie. Și până la urmă ei rămâneau cu vorbele și cu jignirile, iar noi cu trofeele.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo să se simtă jigniți de declarațiile făcute de cei de la Botoșani, mi-ar plăcea ca ei să aibă o tresărire mare de orgoliu. Să plătească rușinea pe care au spus-o ceilalți despre ei! Nu neapărat acum, ci de câteva luni încoace.

La Dinamo e unitate, se vede asta, situația e bună la echipă acum, din acest punct de vedere, comparativ cu ceea ce era la finalul anului trecut. Un atu important în lupta pentru salvare”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru GSP.

ADVERTISEMENT

În ultima partidă de campionat, Dinamo a fost învinsă de rivala FCSB, scor 0-3.

Ce a declarat Valeriu Iftime

„Ar fi rușinos, după un punct la Cluj, să nu câștigăm cu Dinamo. Pentru noi e esențial să câștigăm, ca să ne calificăm în play-off.

Doar un ghinion extraordinar ar face să nu putem să-i batem pe cei de la Dinamo.

Sper să înțeleagă Marius că Dinamo e o echipă periculoasă și să înțeleagă și jucătorii. Noi le spunem, îi pregătim și sper să batem”, a spus Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, înaintea meciului cu Dinamo.

ADVERTISEMENT
  • 8.6 milioane de euro este cota lotului lui Dinamo, conform transfermarkt.com