Sport

Iuliu Mureșan vrea să plece de la Dinamo! Încă o lovitură pentru „câini”: nici nu a mai venit la meciul cu Farul! Exclusiv

Iuliu Mureșan e tentat să spună „pas” aventurii de la Dinamo și să se retragă în această iarnă! Directorul executiv al „câinilor” a plecat în vacanță după eșecul cu Mioveni și nici nu a mai venit la Dinamo - Farul!
20.12.2021 | 20:17
Iuliu Muresan vrea sa plece de la Dinamo Inca o lovitura pentru caini nici nu a mai venit la meciul cu Farul Exclusiv
Iuliu Mureșan, directorul executiv al lui Dinamo, ia în calcul tot mai serios despărțirea de club în zilele următoare
ADVERTISEMENT

Lovitură după lovitură pentru Dinamo. Nu doar mulți dintre jucători se pregătesc să rezilieze contractul cu Dinamo în pauza de iarnă care urmează, dar putem avea și o plecare de la birouri. Și nu orice plecare, ci chiar a directorului executiv Iuliu Mureșan!

Iuliu Mureșan se gândește să plece de la Dinamo în această iarnă! A făcut deja pasul în spate în ultimele săptămâni

Din informațiile FANATIK, Iuliu Mureșan, 67 de ani, este foarte tentat să renunțe la funcția de la Dinamo și să se întoarcă acasă, la Cluj, încă din această iarnă. Surprinzător sau nu, Mureșan nu a mai ieșit cu declarații în presă de câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Mai exact, imediat după eșecul rușinos al „câinilor” contra ultimei clasate, Academica Clinceni. Iuliu Mureșan a făcut pasul în spate, a venit la meciurile cu Chindia și Mioveni, dar a driblat camerele TV după meciuri.

Iar surpriza cu adevărat mare este că Mureșan nu și-a făcut apariția la meciul Dinamo – Farul! E pentru prima oară din 7 iulie, de când a semnat cu Dinamo, când nu e la un meci al „câinilor” pe stadion. Indiferent că e vorba de meci acasă sau în deplasare!

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că, în plin proces de reziliere a contractelor unor jucători, Iuliu Mureșan a plecat de la echipă! A doua zi după ce Dinamo a pierdut rocambolesc la Mioveni, oficialul nu a mai venit! De fapt, chiar vineri, Dinamo a avut două acțiuni promoționale, la care „Muri” nu a fost prezent. Poate că nu venea nici dacă totul era în regulă, dar faptul că la Dinamo – Farul el nu a mai fost la tribuna oficială alimentează tot mai mult scenariul despărțirii de „alb-roșii”.

Iuliu Mureșan a avut două discuții cu Răzvan Zăvăleanu, iar acesta i-a transmis clar că se bazează pe el în continuare

FANATIK a adunat informații despre oficialul dinamovist, care evită și orice discuție cu presa în ultimele zile. Se pare că Iuliu Mureșan s-a retras în Maramureș, în locurile natale, la Băiuț, pentru a-și petrece Sărbătorile de iarnă și a lua decizia finală!

ADVERTISEMENT

Intenția lui Mureșan de a face pasul înapoi nu este, totuși, o mare bombă în club. FANATIK a aflat că Mureșan ar fi avut discuții cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, în care i-ar fi bătut apropo-uri despre plecarea sa de la club!

Zăvăleanu nici nu a vrut să audă despre așa ceva, considerând că are mare nevoie de Iuliu Mureșan pentru a izbuti să redreseze situația de la Dinamo. Zăvăleanu pe partea de insolvență, unde rezultatele planului de reorganizare se văd deja, iar Iuliu Mureșan pe partea sportivă, alături de antrenorul Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT
  • 3 echipe a condus Iuliu Mureșan în fotbalul românesc: CFR Cluj, Hermannstadt și Dinamo

Iuliu Mureșan se simte tot mai singur și fără soluții. Din președintele setat să se bată la titlu, a a ajuns în situația, deloc confortabilă, să explice eșec după eșec la Dinamo!

Apropiații lui Iuliu Mureșan au dezvăluit pentru FANATIK că acesta s-a schimbat în ultima perioadă. A devenit tot mai abătut că nu apar rezultatele sportive la Dinamo, în urma transferurilor făcute după ridicarea interdicției.

Mureșan se simte tot mai singur și lipsit de soluții în fața unui proiect în care și-a declarat încrederea clară când a venit la Dinamo. Oficialul are senzația că efectiv nu e ajutat suficient de toți cei din jurul său.

  • 17 ani a fost Iuliu Mureșan președinte la CFR Cluj, din 1 iulie 2001 până pe 1 octombrie 2018

Plus că mai este un aspect deosebit de important care ține de orgoliul omului de fotbal Iuliu Mureșan. După ani de zile în care, ca președinte la CFR Cluj, s-a bătut mai mereu pentru trofee, acum situația este diametral opusă. Eșecuri aproape non-stop pentru Dinamo, la finalul cărora directorul executiv aproape că nu mai are ce explicații să găsească.

Este inconfortabil pentru el să vină cu declarații ca șef al unei echipe ce se bate clar pentru evitarea retrogradării, a dezastrului. Astfel că eventuala sa plecare de la Dinamo în pauza de iarnă ar constitui, sincer, o variantă aproape de confirmare.

  • 2 victorii a avut Dinamo în primele 3 runde cu Iuliu Mureșan director executiv: 3-2 cu Voluntari și 3-1 cu Clinceni
  • 15 etape fără victorie au urmat pentru „câini” după „minunea” din 2 august 2021, cele trei puncte cu Academica
ADVERTISEMENT