Fotbal intern

Iuliu Mureșan, discurs uluitor în fața jucătorilor: „Gata! Am câștigat războiul. Hai la grătar!”

06.09.2018 | 15:03
Iuliu Muresan discurs uluitor in fata jucatorilor Gata Am castigat razboiul Hai la gratar
ADVERTISEMENT

Președintele campioanei CFR Cluj, Iuliu Mureșan, pare că s-a liniștit după nebunia din ultimele zile. Mureșan a avut un discurs uluitor în vestiar, în fața jucătorilor, pe care i-a anunțat că lucrurile sunt pe cale să se îndrepte.

FANATIK.RO a aflat ce le-a transmis Mureșan lui Culio și compania, care se așteptau să audă noutăți vizavi de un nou antrenor, după ce s-a discutat foarte mult în ultima săptămâna despre înlocuirea lui Toni Conceicao.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan, discurs uluitor în vestiar: „E greu să mă dea jos cineva!”

Dar în loc să afle astfel de informații, jucătorii CFR-ului au asistat la un discurs uluitor din partea președintelui Mureșan. Acesta le-a vorbit despre luptele pentru putere din cadrul conducerii, nu despre situația extrem de dificilă prin care trece campioana en-titre.

Gata! Am câștigat războiul! E greu să mă dea cineva jos pe mine de la CFR”, au fost cuvintele însoțite de un zâmbet larg al oficialului ardelean. Jucătorii bănuiau ce va urma, pentru că Mureșan i-a anunțat că vor continua cu Toni Conceicao antrenor. Nimeni altul decât omul lui Mureșan, pentru care președintele a insistat să fie adus în locul lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Iar cireașa pe tort a venit imediat, pentru că Iuliu Mureșan a invitat toți jucătorii la el acasă. „Vineri vă aștept pe toți la mine, la grătar”, a fost anunțul său. Probabil că acesta e valabil inclusiv pentru cei din lot care vinerea țin post:))

Iuliu Mureșan contra spaniolilor și a lui Daniel Stanciu

Când a vorbit despre „războiul câștigat”, Mureșan s-a referit la variantele care apăruseră pentru înlocuirea lui și a lui Răzvan Zamfir. Și aici vorbim și despre Daniel Stanciu, despre care s-a scris că va veni pe postul ocupat până acum o lună de Bogdan Mara, dar și despre „aripa iberică”, în frunte cu Jose Maqueda pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Chiar Mureșan a ținut să-i ironizeze pe aceștia la un moment dat, dovadă că se simțea extrem de sigur pe postul lui. „„Poate mă simt amenințat, într-un fel, dar e grea poziția mea, sunt multe responsabilități. Sunt mulți străini prin hotelurile din Cluj care stau în oraș. Nu e nicio problemă. Daniel Stanciu e și el în Cluj de vreo două săptămâni. La același hotel. E cel mai mare din oraș, cum am și precizat”, declara șeful executiv al CFR-ului.

Varga către Iuliu: „Fă-i tu contractul lui Conceicao!”

În acest moment, odată cu discursul lui Iuliu Mureșan, se pare că despărțirea de Toni Conceicao este dată uitării. Și asta în principal pentru că portughezul a solicitat toți banii din contract, iar Neluțu Varga, omul care se ocupă de finanțele CFR-ului, nu este de acord să plătească. Iar aici Varga a rămas „descoperit” pentru că l-a lăsat pe Mureșan să se ocupe de contractul lui Conceicao, mergând pe încredere.

ADVERTISEMENT
Toni Conceicao rămâne la CFR Cluj pentru meciul cu FCSB, lucru confirmat și de discursul lui Iuliu Mureșan în fața jucătorilor
Toni Conceicao rămâne la CFR Cluj și pentru meciul cu FCSB, lucru confirmat și de discursul lui Iuliu Mureșan în fața jucătorilor

Fă-i tu contractul lui Conceicao! Tu l-ai adus, este și prietenul tău, deci ocupă-te”, i-ar fi spus Varga lui Mureșan. Iar domnul Iuliu, prieten adevărat, nu l-a lăsat pe Toni fără celebra de acum clauză de 150.000 de euro. Dacă Edi a plecat după 3 meciuri cu 350.000 de euro, de ce să nu aibă și ascultătorul prieten Toni o marjă de siguranță?

Liderii vestiarului îi cer lui Neluțu Varga să-l aducă pe Miriuță. Șeful e în Franța pentru vacanță și negocieri

Toni Conceicao pregătește meciul cu FCSB de peste 10 zile, 16 septembrie la Cluj. Chiar și așa, FANATIK.RO a aflat și a dezvăluit că liderii vestiarului, Deac și Camora au solicitat o întâlnire cu Neluțu Varga pentru a-i propune să-l readucă pe Vasile Miriuță.

Varga este plecat acum din țară, luându-și câteva zile de vacanță în Franța, dar și pentru a-și negocia unele afaceri. Sunt voci care spun că Varga chiar încearcă să vândă unor oameni de afaceri francezi acțiunile de la CFR Cluj, cele 62 de procente pe care le are. Dar e devreme acum să se discute despre așa ceva.

Când se întoarce Varga va avea, probabil, și această discuție cu liderii vestiarului. Iar dacă etapa următoare Conceicao pierde și cu FCSB, „războiul” despre care vorbește Mureșan poate înregistra altă bătălie. Nici Mureșan nu-l mai poate salva pe credinciosul său prieten dacă Becali bate la Cluj!

ADVERTISEMENT