Fotbal international

Iuliu Mureșan, după Alashkert – CFR Cluj 0-2: ”Au fost unii care au mai jucat mai slab”

09.08.2018 | 21:38
Președintele Iuliu Mureșan a declarat că unii jucători ai campioanei Ligii 1 Betano au jucat mai slab în partida Alashkert - CFR Cluj 0-2

Președintele Iuliu Mureșan a declarat că unii jucători ai campioanei Ligii 1 Betano au jucat mai slab în partida Alashkert – CFR Cluj 0-2, din prima manșă a turului trei preliminar al Europa League. Oficilul ardelenilor l-a remarcat pe căpitanul Mario Camora și pe atacantul George Țucudean, autorul celor două goluri.

”E important că am reușit să câștigăm. Îmi pare rău pentru Craiova, îmi place și echipa și orașul. Dar diferența e mare, la fel cum a fost și la noi cu Alashkert. În astfel de meciuri există pericolul să nu te concentrezi, dar noi am reușit să intrăm bine pe teren”, a spus preșefintele ardelenilor la o emisiune televizată.

Președintele Iuliu Mureșan a declarat că unii jucători ai campioanei Ligii 1 Betano au jucat mai slab în partida Alashkert - CFR Cluj 0-2
Președintele Iuliu Mureșan a declarat că unii jucători ai campioanei Ligii 1 Betano au jucat mai slab în partida Alashkert – CFR Cluj 0-2

Iuliu Mureșan, după Alashkert – CFR Cluj 0-2: ”Deac va reveni în 2-3 săptămâni”

”Astăzi au fost unii care au mai jucat mai slab, dar nu-i critic. Mi-au plăcut Camora și Țucudean. Tambe a intrat bine în joc și cred că pentru dubla cu Legia Varșovia va fi un jucător pe care ne putem baza. Deac are o ruptură parțială la genunchiul stâng și abia peste 2-3 săptămâni ne putem baza pe el”

, a mai afirmat Iuliu Mureșan.

Echipa CFR Cluj a învins, joi, la Erevan, cu scorul de 2-0, formația armeană Alashkert, în prima manşă a turului al treilea al Europa League. George Ţucudean a marcat ambele goluri ale clujenilor, în minutele 5 şi 49, ultimul din penalty.

CFR Cluj a început sezonul european în turul 2 preliminar al Champions League, când au dat de campioana Suediei, Malmo FF. Ardelenii au fost eliminaţi după 0-1 în Gruia şi 1-1 în deplasare. În cazul în care trec de Alashkert, din Armenia, CFR Cluj ar putea da de câştigătoarea din dubla Legia Varşovia – Dudelange.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri