Mureşan: “Gigi are dreptate. Impresarii vor să îşi tragă bani”

EXCLUSIV
Daniel Vlad   
in Stiri sportive
05/02/2018, 12:26
Mureşan: “Gigi are dreptate. Impresarii vor să îşi tragă bani”

Gigi Becali a dorit să le transmită lui Dan Petrescu şi Iuliu Mureşan că el nu a vorbit din senin de Arlauskis de la CFR Cluj, că l-ar dori la echipa lui, dacă nu era căutat de impresarul acestuia sau de un alt apropiat ar portarului lituanian. Vezi detalii. Finanţatorul vicecampionilor a afirmat după vânzarea lui Niţă că îl  vrea din nou la FCSB pe portarul echipei din Gruia, dar că nu vrea să ofere prea multe amănunte.

FANATIK.RO a luat zilele trecute legătura cu impresarul lui Arlauskis, Leonid Istrati, cel care ne-a spus că îl onorează interesul lui Gigi Becali pentru portarul lituanian. Agentul din Republica Moldova a afirmat că orice contract al unui fotbalist poate să fie rupt indiferent de durata angajamentului jucătorului respectiv, iar Arla mai are contract cu CFR Cluj 2 şi jumătate. Vezi detalii

“Gigi Becali nu a minţit!”

Contactat de către FANATIK.RO, pentru a comenta afirmaţiile lui Gigi Becali, Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, a afirmat că îl înţelege perfect pe patronul vicecampionilor. “Sunt convins că Gigi Becali nu a minţit absolut deloc. Eu sunt sigur că el a fost căutat de impresarul lui Arlauskis. Aşa sunt impresarii. Lor nu le convine ca jucătorii pe care îi reprezintă să stea doi, trei ani pe la o echipă.

Lor le convine să îşi mute fotbaliştii din şase în şase luni ca să câştige bani. Însă vreau să îi transmit lui Gigi Becali, că am aflat că a fost informat că în contractul lui Arlauskis există o clauză de reziliere. Îi transmit că cine l-a informat despre aşa ceva l-a informat prost. Arlauskis a semnat cu noi pe o perioadă de 3 ani şi nu are nici o clauză de reziliere“, a spus Mureşan.

Ştirea MOMENTULUI

Cum arătau jucătorii Franţei acum 20 de ani! Mbappe nu era născut! Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.