Sport

Iuliu Mureșan îi aduce cu picioarele pe pământ pe fanii lui Dinamo după victoria cu Chindia: „Nu schimbă cu mult soarta noastră!”

Iuliu Mureșan îi aduce cu picioarele pe pământ pe fanii lui Dinamo după victoria cu Chindia Târgoviște, scor 2-0, spunând că soarta echipei nu a fost schimbată cu mult.
01.04.2022 | 23:40
Iuliu Muresan ii aduce cu picioarele pe pamant pe fanii lui Dinamo dupa victoria cu Chindia Nu schimba cu mult soarta noastra
Iuliu Mureșan îi aduce cu picioarele pe pământ pe fanii lui Dinamo după victoria cu Chindia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Administratorul special al „câinilor” este de părere că Dinamo va arăta mult mai bine în următoarele meciuri și este convins că echipa va rămâne în prima ligă și din următorul sezon.

Iuliu Mureșan îi aduce cu picioarele pe pământ pe fanii lui Dinamo după victoria cu Chindia

Iuliu Mureșan îi aduce cu picioarele pe pământ pe fanii lui Dinamo după victoria cu Chindia Târgoviște, fiind de părere că echipa va crește de la etapă la etapă:

ADVERTISEMENT

„Azi în sfârșit, echipa a avut spirit și altă atitudine, parcă și problemele fizice s-au rezolvat. Am avut în tribune 4-5 jucători titulari și îmi dă încredere că putem realiza mai mult, ținând cont că cei din teren s-au descurcat bine.

E o victorie, nu schimbă asta cu mult soarta noastră, dar noi trebuie să jucăm bine și sunt convins că și dacă vom ajunge la baraj, vom rămâne în Liga 1”.

ADVERTISEMENT

„Eu merg la antrenamente cât de des pot, am vorbit cu jucătorii, nivelul de încredere era foarte bun. A fost un meci complicat, dar până la urmă, echipa a dus bine meciul.

Mă bucur foarte mult și parcă sună mai bine viitorul lui Dinamo pentru următoarele meciuri”, a mai spus Iuliu Mureșan, la finalul meciului cu Chindia.

ADVERTISEMENT

„Sperăm să legăm aceste victorii!”

Iuliu Mureșan a continuat și a vorbit despre ce își dorește de la echipă, vorbind și despre accidentarea lui Andrei Radu din prima repriză:

„Toată echipa a jucat foarte bine, am făcut improvizații. Andrei Radu trebuie să-și facă radiografie, sperăm să fie doar o contuzie foarte puternică.

ADVERTISEMENT

Sperăm să legăm aceste victorii și să crească încrederea în noi, iar atunci va fi bine. Uhrin a reușit ca și anul trecut, e un antrenor autoritat”.

„Pune accent pe partea fizică, a crescut tăria antrenamentelor, iar de luni intră toți jucătorii care au fost în tribune lângă mine, dar și așa , echipa este foarte bine”, a mai spus Iuliu Mureșan.

ADVERTISEMENT