Fotbal intern

Scandal în vestiarul Clujului. “Să nu ne ia de proşti!”

Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei CFR Cluj, consideră că cel mai probabil Gigi Becali a spus adevărul atunci cînd a anunţat că poate să facă public mesajul impresarului lui Omrani către el în legătură cu transferul jucătorului lui Dan Petrescu.
27.11.2017 | 13:12
Scandal în vestiarul Clujului.

În urmă cu câteva zile FANATIK.RO anunţa în exclusivitate interesul roş-albaştrilor pentrui Omrani.  VEZI DETALII, iar ulterior patronul vicecampionilor Gigi Becali a confirmat informaţia respectivă chiar dacă Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei CFR Cluj, a părut la vremea respectivă că nu prea îl afectează interesul vicecampionilor pentru jucătorul său şi că este dispus să negocieze cu patronul vicecampionilor. Gigi Becali spuse că impresarul lui Omrani a luat legătura cu el şi l-a propus perfectarea transferului.

VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL IN TIMP REAL

Dar ulterior impresarul lui Omrani a dezminţit public această informaţie chiar pentru FANATIK. RO. Vezi detalii. Însă Gigi Becali nu s-a lăsat mai prejos şi a ieşit din nou public să facă unele precizări. “Impresarul lui Omrani spune că eu mint, nu? Păi pot să facă public mesajul pe care mi l-a trimis impresarul acestui jucător şi vreau să văd atunci ce mai poate să spună acest om. Am zis că Băluţă e singurul pe care l-aş vrea. Am fost întrebat şi am răspuns la întrebare”, a încheiat Becali.

Iuliu Mureşan nu l-a menajat pe impresarul lui Omrani

Dar, după ce Gigi Becali a mărturisit că poate să facă public mesajul pe care impresarul lui Omrani i l-a trimis, Iuliu Mureşan a precizat pentru FANATIK.RO cum vede el situaţia în acest moment. “Deja batem prea mult moneda pe transferul lui Omrani la Steaua. Jucătorul mai are contract cu noi până în 2019 şi poate să plece la orice echipă doar pe o sumă mare de bani. În alte condiţii nu o să îi dăm drumul. Nu contest că Gigi Becali a spus adevărul.

Cel mai probabil impresarul lui Omrani urmăreşte să obţină o prelungire de contract a jucătorului său cu CFR Cluj încă de pe acum, dar nu o să îi meargă cu noi aşa. Totuşi nu suntem prosti. Acest agent vrea să se acopere şi să vină să ne spună în faţă că, dacă nu îi prelungim contractul lui Omrani , atunci el are ofertă de la Steaua. Nu o să îi meargă aşa, deoarece noi oprim pe cine vrem şi cînd vrem. Nu am discutat cu Omrani, dar el trebuie să se concentereze doar pe jocul său de la CFR Cluj”, a încheiat Mureşan.

La rândul său şi Dan Petrescu s-a arătat deranjat de atitudinea lui Omrani din ultimul timp. “Omrani a dat şi el un gol şi deja îl ia Steaua? Are un singur gol marcat. În rest, n-a făcut nimic. Mai întâi să facă ceva pentru CFR, apoi să-l ia altă echipă.Cred că se vorbeşte cam repede de Omrani. El n-a jucat deloc bine în primele meciuri. A dat un gol în ultima perioadă, iar acum se vorbeşte de un transfer al lui”, a spus Petrescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri