Iuliu Mureșan îl atacă pe Alexandru Tudor: „Toți știau că e stelist! Nu se putea abține”

Andrei Șchiopu   
în Casa Pariurilor Liga 1
20/02/2020, 16:05
Iuliu Mureșan îl atacă pe Alexandru Tudor: „Toți știau că e stelist! Nu se putea abține”
Alexandru Tudor. Sursă foto: gsp.ro

Iuliu Mureșan l-a atacat pe Alexandru Tudor, despre care a dezvăluit, pentrugsp.ro, că a avut întotdeauna o afinitate pentru FCSB.

Iuliu Mureșan îl atacă pe Alexandru Tudor

Iuliu Mureșan a făcut mai multe dezvăluiri despre Alexandru Tudor și îl acuză pe fostul arbitru că a fost mereu de partea FCSB-ului, fără a fi constrâns să ia anumite decizii.

„Eu întotdeauna am știut că Tudor era stelist, știau toți din fotbal. În asemenea meciuri, când ni-l punea pe Tudor arbitru, de fiecare dată și-a arătat adeziunea pentru Steaua. Se vedea, nu se putea abține. Eu nu îl acuz că i-ar fi dat cineva ceva, pur și simplu subconștientul și conștientul lui erau cu acel club”.

„În acel meci, am avut două penalty-uri pe care nu ni le-a acordat, a avut 18 greșeli foarte mari împotriva CFR-ului”, a continuat Iuliu Mureșan.

Iuliu Mureșan a amintit de celebrul meci din 2008, din „Ghencea”, atunci când FCSB a câștigat cu 3-1, dar clujenilor, cei care aveau să devină campioni, li s-au refuzat două lovituri de la 11 metri, partidă la care Alexandru Tudor a fost „central”.

„Au fost niște momente care i-au umbrit cariera”

Președintele lui Hermannstadt a continuat să vorbească despre Alexandru Tudor și a declarat că mutarea sa la FCSB a fost confirmarea a ceea ce se spunea despre fostul arbitru.

„După ce am văzut că merge la FCSB, doar s-a confirmat ceea ce am știut încă de la început. Au fost niște momente care i-au umbrit cariera, din punctul meu de vedere.

Altfel, un arbitru serios, nu l-am suspectat niciodată că o făcea pentru ceva avantaje materiale”, a încheiat Iuliu Mureșan.

  • 66 de ani a împlinit Iuliu Mureșan pe 1 februarie
  • 10 este locul pe care Hermannstadt îl ocupă în Casa Periurilor Liga 1, cu 25 de puncte
Închide ×