ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ironiile lui Mureşan: “Nu ştiu ce a vorbit Becali cu finul”

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa echipei din Voluntari acolo unde primar e finul lui Gigi Becali! Iuliu Mureşan a fost ironic la adresa FCSB
Autor: Mirela Apostol | 02.12.2017 | 13:26
Ironiile lui Mureşan:

Iuliu Mureşan a ţinut să taxeze principala contracandidată la titlu, după meciul care i-a dus la un avans de opt puncte! CFR Cluj a câştigat la scor de neprezentare pe stadionul “Anghel Iordănescu”, din Voluntari, iar oficialul ardelenilor a râs de stelişti. Florentin Pandele este finul lui Gigi Becali şi primar în Voluntari.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu ce a vorbit Becali cu finul Pandele, dar le-a ieşit invers. Ceva s-a scurtcircuitat acolo în povestea lor, că nu au funcţionat nici liniile de apărare, nici de atac. Ca să fac o glumă, au fost foarte voluntari”, a spus Mureşan.

Dică nu se teme

FCSB încă n-a jucat etapa asta şi mai poate recupera trei puncte din distanţă dacă se impun acasă cu Juventus Bucureşti. Antrenorul “roş-albaştrilor” nu resimte presiune pentru diferenţa de punctaj şi spune că echipa sa are suficient timp să recupereze:

ADVERTISEMENT

“Cred că cel mai important lucru pe care îl putem face este să ne uităm doar la noi, să nu ne interseze ce face CFR. Şi ei au avut momente grele, când noi am trecut pe primul loc. Noi muncim în fiecare zi, câştigăm jocurile şi apoi să vedem ce se va întâmpla. Nu mă îngrijorează, dacă vom câştiga, venim la 5 puncte, mai avem meciul direct. Se vor mai pierde din punctele diferenţă, apoi se vor înjumătăţi. Campionatul nu este jucat”, a spus Dică la o conferinţă de presă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!