Fotbal intern

Iuliu Mureșan își ironizează concurența: „Sunt mulți străini prin hotelurile din Cluj. Vor face canotaj pe Someș”

03.09.2018 | 20:44
Iuliu Muresan isi ironizeaza concurenta Sunt multi straini prin hotelurile din Cluj Vor face canotaj pe Somes

Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a ignorat întrebările privind posibilii înlocuitori ai săi sau ai antrenorului Toni Conceicao. Pe un ton mai puțin serios, Mureșan i-a ironizat pe toți cei despre care s-ar spune că se pregătesc să „descalece” în Gruia.

„Eu nu pot să spun acest lucru. Am văzut tot felul de articole că au apărut în presă. Nu pot confirma nimic. Nu s-a întâmplat nimic și nici nu o să se întâmple. Sunt mulți străini prin hotelurile din Cluj care stau în oraș. Nu e nicio problemă”, a spus Mureșan despre antrenorul Jose Maqueda, cel care a fost surprins de paparazzi prin Cluj-Napoca, chiar în aceste zile. „Daniel Stanciu e și el în Cluj de vreo două săptămâni. La același hotel. E cel mai mare din oraș, cum am și precizat”, a spus Mureșan, despre cel care ar urma să îi ia locul în conducerea trupei din Gruia, alături de fostul președinte al lui CFR, Cornel Șfaițer.

Iuliu Mureșan își ironizează concurența: „E grea poziția mea”

Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a fost întrebat și de faptul că în conducerea clubului se spune că ar ajunge și Herminio Menéndez, un fost canotor spaniol, în vârstă de 64 de ani. Multiplul medaliat la Campionatele Mondiale și la Jocurile Olimpice a fost luat peste picior de „Muri”: „Am pregătit o porțiune de Someș pentru canotaj. Normal că e prieten cu Patzaichin, că au făcut același sport. Eu am dezavantajul că nu am făcut acest sport niciodată.”

Iuliu Mureșan recunoaște însă că are emoții, dar crede că va rezista, în ciuda concurenței: „Poate mă simt amenințat, într-un fel, dar e grea poziția mea, sunt multe responsabilități.”

De asemenea, Mureșan a anunțat că Toni Conceicao va rămâne la cârma echipei: „Miercuri la ora 16:30 se reunește din nou lotul, e antrenament la 5 jumătate și va fi condus de Conceicao. Nu mai e mult până miercuri”, a spus președintele lui CFR Cluj, la un post de televiziune.