Fotbal intern

Iuliu Mureșan, la un pas de revenirea în Liga 1 Betano. A fost ofertat de o echipă de play-off

06.02.2019 | 10:58
Iuliu Muresan la un pas de revenirea in Liga 1 Betano A fost ofertat de o echipa de playoff

Iuliu Mureșan a fost la un pas de revenirea în Liga 1 Betano, după ce fostul oficial de la CFR Cluj a fost ofertat de Sepsi OSK, echipă care are șanse mari să se califice în play-off la finalul sezonului regulat. “Muri” a fost dat afară de la campioana României pe 2 octombrie 2018, informație anunțată de FANATIK, iar de atunci a stat departe de fotbal.

Se pare că Iuliu Mureșan a fost dorit de oficialii echipei Sepsi OSK pentru a ocupa postul de președinte, propunerea a ajuns în mâinile fostului conducător de la CFR Cluj, dar cele două părți nu au ajuns la un acord. “Muri” își dorește în acest moment să stea departe de fotbal și se concentrează asupra familiei și prietenilor.

Iuliu Mureșan a fost aproape de o revenire în Liga 1 Betano

“Este un om care, din punct de vedere profesional, a excelat. Iuliu Mureșan a avut o ofertă concretă, de la un club din Liga 1. De la Sepsi. A avut o ofertă de a deveni președintele clubului de acolo. Sepsi se construiește acum pe modelul CFR Cluj. Nu cred că n-ar fi compatibil. A fost un conducător cu discurs, cu anvergură, cu limba.

La un moment dat, CFR Cluj lucra direct cu cluburi foarte mari. Dacă nu s-a făcut, înseamnă că nu au ajuns la un acord (n.r. Sepsi și Iuliu Mureșan). Bănuiesc că e mulțumit de ce a realizat. Acum petrece mai mult timp cu prietenii lui. Nu cred că mai există motivația pentru a prelua un alt club. Din punctul meu de vedere ar fi un transfer incredibil”,este anunțul făcut în emisiunea Prosport Live.

Iuliu Mureșan și Edi Iordănescu într-o conferință de presă

Iuliu Mureșan a fost dat afară de la CFR Cluj în luna octombrie a anului 2018, după ce Neluțu Varga a decis ca Marian Copilu să revină la gruparea din Gruia. Acesta nu a venit singur la formația pregătită de Antonio Conceicao, ci împreună cu Daniel Stanciu, Bogdan Mara și Marius Bilașco.