Sport

Iuliu Mureșan, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo: „Clubul nu poate da bani din urmă, e interzis în insolvență!”

Iuliu Mureșan a transmis un mesaj jucătorilor de la Dinamo.
04.08.2021 | 23:33
Iuliu Muresan mesaj pentru jucatorii lui Dinamo Clubul nu poate da bani din urma e interzis in insolventa
ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan a vorbit și despre situația de la Dinamo, inclusiv despre ce se va întâmpla cu Paul Anton, jucătorul care a depus memoriu să devină liber de contract.

Oficialul „câinilor” a recunoscut că se așteaptă la o decizie favorabilă jucătorului, ceea ce înseamnă că Dinamo se va despărți de Paul Anton.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Iuliu Mureșan pentru jucătorii lui Dinamo

Iuliu Mureșan a transmis un mesaj jucătorilor care sunt de părere că își pot primi bani din urmă, deși Dinamo se află în insolvență: „Nu cred că e o ruptură, noi facem declarații pozitive, care reflectă realitatea, care e arătată și de cele 6 puncte.

Jocul echipei arată acest lucru și neputând face transferuri și fiind clubul măcinat de foarte multe probleme, echipa joacă bine, tinerii promovați în lot au confirmat și au obținut rezultate.

ADVERTISEMENT

Aportul lui Deian Sorescu e foarte important în jocul echipei, precum și cel al lui Filip sau cel al lui Răuță”.

„Sorescu nu are dreptate în ceea ce spune, pentru că din urmă clubul nu poate da bani, e interzis în insolvență și dacă aș vrea, cu drag aș da, dar nu se poate la insolvență, jucătorii poate au alte discuții, dar nu cu clubul, noi suntem echidistanți cu toți.

ADVERTISEMENT

Faptul că există o liniște la echipă, arată că am dreptate. Se poate ca ei să recupereze banii, în conformitate cu ce ne permite legea, noi vom încerca să facem tot posibilul să îi ajutăm pe jucători”, a mai spus Iuliu Mureșan, la TV DigiSport.

„Cred că decizia va fi în favoarea lui Anton!”

Iuliu Mureșan a comentat și situația lui Paul Anton, spunând că mijlocașul are șanse mari să primească o decizie favorabilă și să devină jucător liber de contract:

ADVERTISEMENT

„Sunt discuții cu Paul Anton, el a revenit azi la antrenamente, dacă va mai fi jucătorul lui Dinamo, va fi în teren, avem nevoie de experiența lui.

Și eu cred că decizia va fi în favoarea lui Anton și va deveni liber de contract, pentru că clubul nu și-a îndeplinit datoriile față de el”.

„Au fost niște contracte enorme, nu mă refer la Anton, mă refer la cei care au jucat trei luni și aveau salarii enorme. Salariile erau de plătit pentru cluburi din Spania, nu și din România”, a mai spus Iuliu Mureșan.

ADVERTISEMENT