Fotbal intern

Iuliu Mureşan nu a trecut pe la club! N-a fost prezent nici la meciul cu Craiova

Iuliu Muresan nu a trecut pe la club Na fost prezent nici la meciul cu Craiova

Directorul general al ardelenilor nu a fost de găsit de nimeni în ziua în care omul cu banii încearcă să scape de el de la CFR Cluj. Iuliu Mureşan nu a trecut pe la club, iar Neluţu Varga vrea să îşi ducă la capăt planul mazilirii acestuia.

“Muri” a avut telefoanele închise în prima parte a zilei, dar apoi, deşi se joacă derby-ul cu Craiova, cei de la echipă nu l-au putut contacta.


UPDATE, ora 20:45 Iuliu Mureşan nu a venit la meciul lui CFR Cluj cu CS Universitatea Craiova. E pentru prima dată de când ocupa o funcţie de conducere la clubul din Gruia când Mureşan ratează un meci al formaţiei sale


Iuliu Mureşan nu a trecut pe la club! De ce a decis Varga să îl demită înaintea meciului cu oltenii

FANATIK.RO a aflat că tensiunea mocneşte în Gruia. Dacă fotbaliştii nu ştiu exact ce se întâmplă la echipa campioană, în rândul oficialilor planează o incertitudine dată de absenţa totală a lui Iuliu Mureşan. Acesta nu a trecut deloc pe la club. Neluţu Varga, cel care vrea să scape de Mureşan pentru a-l readuce pe Marian Copilu, a decis să ţină şedinţa Consiliului de Administraţie chiar în ziua derby-ului cu Craiova pentru a-l demite pe director general. Motivul este legat de prezenţa unui membru al CA care fusese plecat în străinătate.

Lista destituirilor ar fi completată cu Toni Conceicao

Pe lângă despărţirea de Mureşan, Varga ia în calcul şi renunţarea la Toni Conceicao. Antrenorul portughez nu l-a convins că este omul de care are nevoie un vestiar greu precum al celor de la CFR Cluj şi are în spate eliminarea ruşinoasă în faţa luxemburghezilor de la Dudelange. Primul pe lista posibililor înlocuitori este Vasile Miriuţă, deşi surse din anturajul campioanei României vorbesc de o revenire surprinzătoare a lui Edi Iordănescu.