Fotbal intern

Iuliu Mureșan, prima reacție după ce a semnat cu Hermannstadt. “Vasile Miriuță m-a propus!”

16.04.2019 | 18:18
Iuliu Muresan prima reactie dupa ce a semnat cu Hermannstadt Vasile Miriuta ma propus

FANATIK a dezvăluit că Iuliu Mureșan s-a înțeles cu Hermannstadt, echipă care a promovat în Liga 1 Betano la începutul sezonului 2018 – 2019, iar fostul președinte de la CFR Cluj a dezvăluit că Vasile Miriuță a fost cel care a insistat ca el să semneze cu gruparea din Sibiu. Acesta a dezvăluit și când va juca Hermannstadt primul meci pe noul stadion.

Iuliu Mureșan, prima reacție după ce a semnat cu Hermannstadt

“Voi ocupa postul de director tehnic. Eu voi conduce clubul. Mi s-a dat toată încrederea. A contat foarte mult că Vasile Miriuță e antrenor la Hermannstadt, iar el a fost cel care s-a gândit la mine și la Răzvan Zamfir. Așa am venit amândoi. Nu am avut niciun conflict cu Vasile Miruță. El a fost antrenor de două ori antrenor la CFR Cluj în perioada în care eu eram președinte acolo. El a fost cu ideea ca eu să merg la Hermannstadt. El a propus asta. Antrenorul m-a propus și a contat asta. Nu voi juca eu… Nu sunt genul de conducător să mă bag peste antrenor. O să discutăm mult și o să încerc să aduc un plus de încredere jucătorilor prin experiența mea. Lotul nu este rău și se puteau obține mai multe puncte. Eu cred că jocul sub presiune este de vină. Una este să ai 10 puncte avans la finalul sezonului regulat, iar apoi s-au înjumătățit și s-a ajuns la această situație. Vreau să îi facă să joace fără frică.

Chiar am discutat despre situația financiară și totul este ok. Eu am fost la club ca să semnez contractul și am discutat cu cei de la club. Echipa are bani. Avem un buget care este respectat de cei care s-au angajat ca să aibă grijă. Nu există întârzieri salariale. Mâine o să vorbesc cu jucătorii. Peste două etape o să jucăm acasă. Au fost montate scaunele, mai sunt câte ceva de făcut… O să avem tribuna aceea mare cu 5.000 de locuri. E un proiect de 2 milioane de euro și după aceea o să se refacă tot stadionul”, a spus Iuliu Mureșan la emisiunea Fotbal Club de la TV Digi Sport.

Vasile Miriuță, antrenorul lui Hermannstadt

Ce spune Iuliu Mureșan despre CFR Cluj

Iuliu Mureșan a comentat și în legătură cu decizia luată de oficialii de la CFR Cluj de a-l demite pe Antonio Conceicao, antrenor adus de el la grupara din Gruia, dar și despre modul în care s-a descurcat Alin Minteuan pe banca ardelenilor.

“Conceicao este un antrenor foarte bun. El a făcut bine echipei, la fel și Alin Minteuan. A fost al CFR-ului și a reușit să câștige 5 din 5. Actuala conducere l-a adus pe Dan Petrescu, cel care a câștigat campionatul și care este un antrenor foarte bun. Eu cred că l-aș fi ținut pe Antonio Conceicao în continuare. Echipa nu juca un fotbal rău”, a mai spus Iuliu Mureșan.