Sport

Iuliu Mureșan, reacție despre posibilul investitor de la Dinamo: „Îl așteptăm ca și oferta de 1,7 milioane pe Sorescu!”. Exclusiv

Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a reacționat, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce Florin Prunea a declarat faptul că formația din „Ștefan cel Mare” se află în negocieri avansate cu un investitor străin.
24.08.2021 | 12:25
Iuliu Muresan reactie despre posibilul investitor de la Dinamo Il asteptam ca si oferta de 17 milioane pe Sorescu Exclusiv
Iuliu Mureșan, reacție despre posibilul investitor de la Dinamo: „Îl așteptăm ca și oferta de 1,7 milioane pe Sorescu!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Luni, Florin Prunea a declarat, într-un interviu pentru FANATIK, faptul că Dinamo se află în negocieri avansate cu un investitor puternic din străinătate.

Iuliu Mureșan, reacție despre posibilul investitor de la Dinamo

Iuliu Mureșan susține că nu a auzit de niciun investitor care ar dori să vină la Dinamo. În același timp, oficialul lui Dinamo a declarat că nu există nicio o ofertă de 1,7 milioane de euro pentru Deian Sorescu, așa cum a anunțat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„La club, noi n-am primit nimic de genul, n-am auzit de niciun investitor care să vină acum la Dinamo, deși noi îl așteptăm. Așteptăm investitorul așa cum așteptăm oferta de 1,7 milioane de euro pentru Sorescu”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Dănuț Lupu, declarație tranșantă cu privire la situația lui Deian Sorescu

Fostul fotbalist consideră o problemă faptul că singurul jucător de bază, de la Dinamo, este Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

Acesta se întreabă ce va face formația din „Ștefan cel Mare”, dacă Sorescu se va accidenta.

„Sorescu e un jucător foarte bun, însă nu e un jucător care să ducă echipa în spinare timp de 20 de etape. Toate echipele s-au prins că Dinamo stă într-un singur jucător și îl blochează.

El are nevoie de spații, pentru că nu este un jucător tehnic, care să poată dribla pe spații scurte. Poate nici 600 de mii nu o sa ia pe Sorescu, chiar dacă el este un jucător valoros.

ADVERTISEMENT

Când știi că ești cel mai bun de la o echipă și când vezi că echipa nu vrea să te lase să pleci, normal că devii furios și că nu-ți mai iese jocul. Nici el nu-și mai dă interesul. Dacă se accidentează, ce face?”, a declarat Dănuț Lupu, la PRO X.

Deian Sorescu a fost transferat de Dinamo, în vara lui 2018, liber de contract, de la Politehnica Timișoara. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația din „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

În prezent, Dinamo se află pe locul 11 din Liga 1, cu șase puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

  • 1,4 milioane de euro este cota lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT