Sport

Iuliu Mureșan, reacție tranșantă după plecarea lui Aleksander Mitrovic de la Dinamo: „E vina unor oameni din club!”. Exclusiv

Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre Aleksander Mitrovic, fostul portar al lui Dinamo, care tocmai a semnat cu Genoa.
07.08.2021 | 00:12
Iuliu Muresan reactie transanta dupa plecarea lui Aleksander Mitrovic de la Dinamo E vina unor oameni din club Exclusiv
ADVERTISEMENT

Aleksander Mitrovic (18 ani) a plecat de la Dinamo, în primăvara acestui an, după ce și-a depus memoriu, din cauza mai multor salarii restante.

Între timp, tânărul portar a semnat cu Genoa, echipă care a terminat pe locul 11 sezonul trecut de Serie A.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan, reacție tranșantă cu privire la plecarea lui Aleksander Mitrovic de la Dinamo

Oficialul din „Ștefan cel Mare” consideră că plecarea lui Mitrovic de la Dinamo reprezintă o greșeală a oamenilor din conducere.

Iuliu Mureșan susține că, odată cu venirea sa la Dinamo, a stopat plecarea mai multor jucători tineri de la gruparea roș-albă.

ADVERTISEMENT

În plus, oficialul „câinilor” spune că face eforturi pentru a-l păstra pe Deian Sorescu, care este cel mai în formă jucător al lui Dinamo.

„A fost o mare greșeală că s-au pierdut mai mulți jucători tineri, nu numai el (n.r. Aleksander Mitrovic). Sigur este vina și a unor oameni din club. N-ai voie să pierzi asemenea jucători, care aveau salarii mici.

ADVERTISEMENT

Eu am stopat două-trei plecări de genul ăsta, după ce am venit. Și pe Deian Sorescu facem toate eforturile să-l păstrăm, pentru că e un jucător foarte important pentru Dinamo.

E golgheterul echipei, al campionatului, deci sigur că ar fi o pierdere foarte mare pentru Dinamo. Facem toate eforturile să-l păstrăm.

ADVERTISEMENT

Singura posibilitate de a pleca, din punctul meu de vedere, ar fi pentru o ofertă foarte bună pentru club, că avem nevoie de bani, și pentru el”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În prezent, Dinamo se află pe locul 4 din Liga 1, cu șase puncte obținute după trei meciuri jucate.

În următoarea partidă de campionat, Dinamo va juca, în deplasare, contra celor de la Chindia Târgoviște. Meciul va avea loc duminică, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT