Sport

Iuliu Mureșan, savuros după Dinamo – Gaz Metan 4-0: „Aveam cea mai găurită defensivă. Într-un weekend, am zis că plec”

Iuliu Mureșan (68 de ani) a jubilat la finalul meciului Dinamo - Gaz Metan 4-0. Președintele gazdelor e fericit că echipa sa nu primește gol de două etape.
18.02.2022 | 23:40
Iuliu Muresan savuros dupa Dinamo  Gaz Metan 40 Aveam cea mai gaurita defensiva Intrun weekend am zis ca plec
Iuliu Muresan, președinte Dinamo. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a legat două rezultate pozitive în Casa Pariurilor Liga 1, spre fericirea lui Iuliu Mureșan (68 de ani).

Roș-albii, care au cea mai slabă defensivă din Liga 1, 58 de goluri primite, la fel ca Academica Clinceni, au păstrat poarta intactă la partidele cu UTA (0-0) și Gaz Metan (4-0). Împotriva medieșenilor, „câinii” au obținut al patrulea succes din acest campionat.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan, declarații savuroase după a patra victorie a lui Dinamo din acest sezon

În urma ultimului rezultat, „câinii” s-au apropiat de locurile de baraj. Echipa lui Stoican ocupă acum poziția a 15-a, cu 16 puncte, șase mai puține decât Gaz Metan Mediaș, de pe locul 14.

„Mă bucur că am câștigat și că n-am luat gol în ultimele două meciuri. Am avut cea mai găurită defensivă din Liga 1. Se vede o îmbunătățire, sper să o ținem tot așa.

ADVERTISEMENT

De aici pornește o reconstrucție și o luptă grea pentru a ne îndeplini obiectivul. Le promit suporterilor că facem totul pentru a rezolva această situație.

Important e că am câștigat cu Gaz Metan, important e că nu am luat gol, iar asta îmi dă speranțe. A fost foarte greu să schimbăm starea de spirit din vestiar.

ADVERTISEMENT

Acum există o coeziune foarte mare între antrenori, conducători și jucători. 

Starea de spirit găsită aici la începutul campionatului ne-a costat foarte mult pe durata acestui sezon. Dar atmosfera s-a schimbat și ne propunem alte lucruri pentru sfârșitul acestui sezon”, a declarat Iuliu Mureșan, după Dinamo – Gaz Metan 4-0.

De ce a vrut oficialul dinamovist să își dea demisia

Mureșan a recunoscut că este cu cuțitul la os și că a fost la un pas să își dea demisia de la Dinamo. FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de acum zece zile intențiile președintelui și faptul că acesta a fost întors din drum de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

„Am avut de mai multe ori gândul de a renunța, dar Răzvan Zăvăleanu, mulți suporteri și jucătorii m-au convins să rămân. Am fost aproape să plec.

Într-un week-end, am zis că plec și că nu mai vin. Nu sunt genul să cedez, dar am crezut că voi produce un șoc la echipă”, a adăugat președintele dinamovist.

ADVERTISEMENT