Fotbal intern

Întâlnire de cinci stele între Neluțu Varga și Iuliu Mureșan! Ce s-a întâmplat

29.11.2018 | 21:54
Intalnire de cinci stele intre Nelutu Varga si Iuliu Muresan Ce sa intamplat

Iuliu Mureșan a fost dat afară de Neluțu Varga, patronul neoficial al campioanei CFR Cluj, înainte de meciul din Gruia, cu CS Universitatea Craiova, informație dezvăluită exclusiv de FANATIK chiar în dimineața întâlnirii, luni, 1 octombrie.

Din acel moment, președintele Iuliu Mureșan nu a mai fost la nicio partidă a campionilor, ba mai mult nici nu a mai trecut pe la biroul său de la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, rugându-și secretara să-i strângă toate lucrurile.

Neluțu Varga și Iuliu Mureșan s-au întâlnit pe aeroportul din Cluj. „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat!”

De atunci, Varga și Mureșan nu s-au aflat deloc față în față. Decizia patronului i-a fost transmisă lui Mureșan prin intermediul colaboratorilor. Cei doi nici măcar nu s-au auzit la telefon.

S-au văzut însă acum câteva zile, pe aeroportul din Cluj Napoca, ambii pregătindu-se de plecare. Martori oculari ai evenimentului au dezvăluit pentru FANATIK că Varga a fost cel care l-a salutat pe Mureșan. „Ce faceți domn președinte? Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar trebuia luată această decizie”, i-ar fi spus Neluțu Varga celui pe care-l mazilise la începutul lunii octombrie.

nelutu varga patron la cfr cluj
O poză rară în care Neluțu Varga (al doilea din stânga) apare după titlul din vară al CFR-ului, cu Iuliu Mureșan președinte

Ce i-a cerut fostul președinte lui Neluțu Varga

Iuliu Mureșan a dat mâna cu interlocutorul său și nu părea foarte afectat de tot ce i s-a întâmplat în această toamnă. Totuși, i-a dat de înțeles lui Neluțu Varga că lucrurile nu sunt încă rezolvate. „Aștept compensațiile”, ar fi fost replica lui Mureșan care nu l-a surprins deloc pe patron.

Iuliu Mureșan a făcut referire, cu siguranță, la banii pe care Varga trebuie să îi achite până la finalul sezonului, fiind vorba de circa 100.000 despre euro. Fostul președinte avea un salariu lunar de 10.000 de euro, informații pe care FANATIK le-a oferit acum ceva timp.

Cu ce își ocupă Iuliu Mureșan timpul de când a fost demis

În momentul în care a fost dat afară de Varga, acesta i-a propus lui Mureșan să rămână președinte de onoare, dar Iuliu a refuzat și a solicitat să i se plătească salariul până la terminarea sezonului în curs. A promis că semnează actele de reziliere abia când are banii în cont, ceea ce înseamnă că în acest moment Mureșan e, pe hârtie, președintele CFR Cluj!

Ce face Mureșan în acest timp? S-a retras la moșia sa din Pădurea Făget de lângă Cluj și evită discuțiile chiar și cu cei apropiați. Chiar și ginerele său s-ar fi plâns în unele cercuri că sunt multe situații în care Iuliu nu-i răspunde la telefon. Și asta chiar dacă e în Cluj, pentru că Mureșan a început să călătorească foarte mult, atât în țară, dar mai ales în străinătate.

iuliu muresan toni conceicao
Iuliu Mureșan a fost pus pe liber pe Neluțu Varga și pentru contractul pe care i l-a făcut prietenului Toni Conceicao
  • 0 eșecuri are Toni Conceicao pe banca tehnică a campioanei de când Iuliu Mureșan a fost demis de Varga. Portughezul a disputat 8 meciuri, 7 în campionat și unul în Cupă, având două remize albe, 5 victorii la un gol diferență și „măcelul” (5-1) de la Botoșani
  • 10.000 de euro pe lună este salariul lui Toni Conceicao la CFR Cluj, la fel ca al fostului președinte, Iuliu Mureșan, cel care i-a și întocmit contractul cu clauza rușinoasă despre care a scris FANATIK