Sport

Iuliu Mureșan confirmă FANATIK: „Sper ca transferul lui Deian Sorescu să se finalizeze într-o zi sau două!”

FANATIK a anunțat în exclusivitate culisele transferului lui Deian Sorescu în Polonia la Rakow Czestochowa, iar Iuliu Mureșan a confirmat că mijlocașul dreapta e foarte aproape să o părăsească pe Dinamo.
15.01.2022 | 21:19
Iuliu Muresan confirma FANATIK Sper ca transferul lui Deian Sorescu sa se finalizeze intro zi sau doua
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Deian Sorescu este ca și transferat în Polonia la Rakow, ocupanta locului al treilea.

Iuliu Mureșan a recunoscut că există două oferte pentru mijlocașul dreapta al lui Dinamo și speră că negocierile să fie finalizate în următoarele zile.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan anunță că negocierile pentru transferul lui Deian Sorescu sunt foarte avansate

FANATIK a anunțat toate detaliile transferului lui Deian Sorescu în Polonia și despre oferta de la Damac, fosta echipă a lui Constantin Budescu, iar administratorul special al „câinilor” a confirmat informațiile în direct la Pro X:„Pentru Sorescu există oferte, suntem în discuții. Sunt două oferte concrete, sper să se finalizeze în 1-2 zile. Sunt șanse mari să plece”.

Președintele lui Dinamo a recunoscut că Deian Sorescu a trecut prin momente foarte dificile în ultimul timp la Dinamo, iar incidentul în care a fost dezbrăcat de suporteri l-a marcat foarte puternic.

ADVERTISEMENT

„A trecut prin momente grele, acel episod când a fost dezbrăcat de galerie l-a marcat, dar el e mai puternic. Vedeți că e prezent la echipă, pentru asta îl respect și îi mulțumesc. Dacă o să primim o sumă de bani care ne va ajuta mai departe, atunci va fi bine pentru toată lumea”.

Deian Sorescu spune că este cu gândul doar la Dinamo: „Nu vreau să apară știri că nu sunt concentrat”

Deian Sorescu nu a vrut să intre în detalii cu privire la transferul său la Rakow și a declarat la finalul amicalului cu Farul în care a fost cel mai bun jucător, că nu se gândește la plecare:

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Iuliu Mureșan și cu Flavius Stoican. Le-am zis să nu-mi spună nimic despre transfer până nu e totul finalizat.  Să nu apară alte știri, cum că nu aș fi cu capul aici. Momentan sunt la Dinamo și dau totul pentru echipă. N-am fost pierdut pe niciunde, n-am fost delăsător niciodată, am fost mereu eu, am muncit în permanență, antrenorii vă pot confirma”.

Mijlocașul lui Dinamo a dezvăluit că a avut o discuție privată cu Flavius Stoican în care i-a explicat antrenorului că nu și-a dorit niciodată cu orice preț să plece de la Dinamo: „Am avut o discuție cu Mister și i-am spus că niciodată nu am vrut să părăsesc Dinamo. A înțeles și v-am transmis și dumnevoastră în ultimul interviu. Acesta e punctul meu de vedere”, a declarat Deian Sorescu după amicalul cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat detaliile transferului lui Deian Sorescu la Rakow

Din informațiile FANATIK, sunt șanse mari ca cei de la Rakow Czestochowa să ofere pentru Deian Sorescu aproximativ un milion de euro, sumă pentru care conducerea lui Dinamo este dispusă să renunțe la jucător.

„Da, suntem la București, dar nu pot da detalii în acest moment. Sunt mai multe oferte”, a declarat „Cobra” Adrian Ilie în exclusivitate pentru FANATIK, în timp ce impresarul Cristi Cernodolea a completat: „O să merg cu Adi și cu domnul Becali să discutăm față în față cu Iuliu Mureșan, dar eu cred că până diseară sunt șanse importante ca transferul lui Sorescu să se perfecteze”. Adi Ilie și Cristi Cernodolea sunt cei care au adus și oferta de la Legia Varșovia pentru Deian Sorescu, ale cărei detalii FANATIK le-a dezvăluit în exclusivitate.

Deși inițial Dinamo a respins prima ofertă, polonezii ar putea accepta propunerea celor de la Dinamo: 600.000 de euro plătiți acum, iar în vară Rakow va vira și restul de 400.000 de euro.

FANATIK a aflat că Deian Sorescu are ofertă și de la Damac, fosta echipă a lui Budescu, însă Dinamo se teme că nu va primi banii la timp, mai ales că saudiții nu au achitat nici acum suma de transfer către FCSB, pentru transferul mijlocașului de 32 de ani.

ADVERTISEMENT