Sport

Iuliu Mureșan, criticat dur de unul dintre cei mai importanți sponsori ai lui Dinamo. ”Jucători aduși de oameni care ne îngroapă”

Politica de transferuri a lui Iuliu Mureșan nu este agreată de unul dintre cei mai importanți sponsori ai lui Dinamo. Acesta crede că oficialul ”îngroapă” clubul prin deciziile lui.
16.03.2022 | 16:33
Iuliu Muresan criticat dur de unul dintre cei mai importanti sponsori ai lui Dinamo Jucatori adusi de oameni care ne ingroapa
Politica de transferuri a lui Iuliu Mureşan, contestată dur de unul dintre sponsorii lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan pierde tot mai mult teren în relația cu sponsorii echipei Dinamo. Politica de transferuri din această iarnă nu a avut efectul scontat de administratorul special al clubului, iar oamenii care pompează bani sunt nemulțumiți.

Ce acuze îi aduce sponsorul Marian Iuhasz lui Iuliu Mureșan

Numărul unu în clubul din Ștefan cel Mare, Iuliu Mureșan nu a reușit să redreseze situația dezastruoasă, din punct de vedere al rezultatelor sportive, a roș-albilor.

ADVERTISEMENT

Dinamo a schimbat antrenorii pe bandă rulantă, fără ca situația din clasament să se îmbunătățească. Odată cu înlocuirea fiecărui tehnician au venit și au plecat o mulțime de jucători, iar acest lucru s-a răsfrânt în jocul echipei.

Omul de afaceri Marian Iuhasz, unul dintre principalii sponsori ai ”câinilor” și membru important în DDB, asociația suporterilor-acționari, nu este de acord cu strategia administratorului special, pe care îl acuză că ”îngroapă clubul” prin deciziile lui.

ADVERTISEMENT

”Dumneavoastră dacă ați fi dinamovist ați fi mulțumit în situația actuală? Nu cred că există unul mulțumit. Eu nu sunt mulțumit! În fine, sunt problemele noastre.

Eu n-am nicio relație proastă cu nimeni. N-am profituri de la nimeni, deşi sunt și eu un membru DDB și un suporter cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Suntem la două puncte de Clinceni. Și au început să facă plăți… Sper să prindem barajul. Din păcate, avem jucători aduși de oameni care ne îngroapă. Cei patru de la Mediaș sunt buni”, a spus Iuhasz în dialog cu GSP.ro.

Iuliu Mureșan ia în calcul plecarea de la Dinamo

Administratorul special al lui Dinamo a reiterat recent ideea că ar putea părăsi clubul Dinamo, informație oferită în exclusivitate de FANATIK încă din decembrie anul trecut.

ADVERTISEMENT

Atunci, Mureșan a intrat în conflict cu suporterii-acționari declarând că Dinamo poate supraviețui și fără banii oferiți de DDB, care au salvat clubul de la faliment.

Mureșan a girat transferurile dezastruoase făcute de Mircea Rednic pe care l-a și concediat ulterior, în locul lui numindu-l pe Flavius Stoican, la rândul lui înlăturat la presiunea fanilor, din cauza rezultatelor slabe.

Dinamo este mai aproape de retrogradare ca niciodată, însă situația și mai complicată a contracandidatelor Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș le garantează ”câinilor” prezența, cel puțin la baraj, dacă nu cumva vor reuși in extremis să încheie sezonul pe locul 7 în play-out (13 la general).

ADVERTISEMENT