Sport

Iuliu Mureşan, veşti proaste despre transferurile la Dinamo: ”Mai durează interdicţia!”

Dinamo are interdicție de la FIFA de a face transferuri, dar Iuliu Mureșan speră ca această situație să se deblocheze cât mai curând.
20.07.2021 | 12:35
Iuliu Muresan vesti proaste despre transferurile la Dinamo Mai dureaza interdictia
ADVERTISEMENT

Forul mondial a luat această decizie după ce mai mulți jucători străini care au îmbrăcat tricoul ”alb-roșu” în sezonul precedent au depus memorii, iar Cornel Țălnar a dezvăluit pentru FANATIK sumele cerute de aceștia.

În ciuda acestei interdicții, ”câinii” au început cu dreptul noul sezon din Liga 1 și au învins FC Voluntari, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan explică de ce Dinamo nu poate face transferuri

Imediat după succesul puțin scontat din prima etapă, directorul executiv al clubului Dinamo, Iuliu Mureșan, a oferit ultimele detalii despre interdicția la transferuri și speră ca aceasta să fie ridicată cât mai repede pentru a putea să-i aducă întăriri antrenorului Dario Bonetti.

”Din păcate încă avem acea interdicție. Ne luptăm cu avocați specializați în drept sportiv și sperăm că vom reuși. Va mai dura, clar nu reușim în 4-5 zile sau o săptămână. Eu sper să prindem o săptămână-două măcar de transferuri, poate și mai mult, să putem să mai întărim echipa.

ADVERTISEMENT

Dar până atunci, jucătorii pe care îi avem sunt foarte buni, cu spirit, au arătat că respectă și țin la clubul la care sunt legitimați. Mai ales jucătorii tineri au toate felicitările mele”, a declarat Mureșan după victoria cu Voluntari.

Mureșan, cuvinte de laudă pentru suporteri

Oficialul dinamovist i-a lăudat pe fanii care au ajutat financiar clubul în ultimul an de zile și este de părere că aceștia reprezintă cel mai bun suport moral pentru jucători în această perioadă dificilă.

ADVERTISEMENT

”Fanii merită tot respectul, ei dau bani și țin echipa. Când avem nevoie la bani – pentru că la fotbal ai nevoie zilnic – îi sun pe cei de la DDB.

Mai sunt oameni de afaceri dispuși să mai susțină, să contribuie, dar DDB este principalul susținător moral și financiar al echipei, ceea ce este un lucru foarte frumos”, a continuat Iuliu Mureșan.

ADVERTISEMENT

Borcea și Badea sunt așteptați la Dinamo

Directorul executiv s-a arătat încântat de ideea ca foștii acționari Nicolae Badea și Cristi Borcea să se implice la Dinamo: ”Mi-ar plăcea să fie cât mai mulți sponsori, să vină cu cât mai mulți bani, mai ales cei care sunt legați de Dinamo, sunt dinamoviști.

Cristi Borcea e un mare dinamovist și așa va fi mereu, și domnul Badea. Sper să vină alături de echipă și împreună cu DDB să putem merge înainte”.

Deși a fost gazdă la meciul cu FC Voluntari din prima etapă a Ligii 1, Dinamo a ales să joace în echipamentul de deplasare, de culoare verde. Alegerea surpriză a fost explicată de Iuliu Mureșan prin faptul că nu existau destule tricouri roșii.

ADVERTISEMENT