Mureşan: “O vreau pe Dinamo în play-off să o încurce pe Steaua!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
01/02/2018, 12:36
Mureşan: “O vreau pe Dinamo în play-off să o încurce pe Steaua!”

Iuliu Muresan , preşedintele formaţiei CFR Cluj a dezvăluit în ce condiţii Arlauskis ar putea pleca de la CFR Cluj în această perioadă. “La o sumă mare l-am da pe Arlauskis dacă avem o solutie de rezervă, însa altfel nu l-am da. El are 3 ani de contract cu noi şi atunci nu ne gândim să-l vindem. Vrem să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Mureşan.

Iuliu Mureşan a vorbit şi despre lupta la titlu şi pe cine le vede adversarele CFR-ului Cluj. “Lupta la titlu este în ordinea din clasament, ne luptăm cu Steaua li Craiova, cred că va fi o luptă în 3. Eu îmi doresc Dinamo în playoff, o echipă care aduce spectatori şi asta e important. Cu Dinamo am avut meciuri frumoase, şi Steaua a avut meciuri frumoase şi este o echipă mai interesantă decat altele. Cu Steaua au derby şi îi pot încurca şi atunci când clasamentul nu ar sugera că se poate”, a spus Mureşan.

“Dan Petrescu este mulţumit de transferuri!”

Iuliu Mureşan a vorbit şi despre campania de achiziţii de la CFR Cluj pe care conducerea a făcut-o în această iarnă. “Dan Petrescu este foarte multumit de transferuri pentru ca au fost aduşi toţi jucătorii pe care i-a dorit. Dan Petrescu mi-a spus ca din toate echipele pe care le-a pregatit în cariera de antrenor, actuala este cea mai pregatită.

Dan Petrescu sta 10 ore la club în fiecare zi, pregateste foarte bine meciurile, este mereu implicat. Nu au fost niciodata probleme la echipă, am spus-o mereu ca este cel mai bun antrenor pe care l-am avut. Avem mare încredere în el şi suntem convinşi că ne vom bucura cu toţii la vară” a spus Iuliu Muresan la Ora Exacta din Sport de la Pro X.

Ştirea MOMENTULUI

Rădoi l-a atacat pe Becali din nou! “O duce pe FCSB spre faliment”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.