Mureşan se revoltă: "Vrem schimbarea regulamentului. Nu se mai poate!"

Iuliu Muresan, Adunarea Generala, LPF, Liga 1 Betano

Iuliu Mureşan a mărturisit că în cel mai scurt timp doreşte să cerară Adunării Generale a LPF schimbarea regulamentului cu privire la înjumătăţirea punctelor.

Preşedintele formaţiei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, şi-a manifestat nemulţumirea faţă de regulamentul prin care punctele echipelor din Liga 1 Betano se înjumătăţesc înainte de intrarea în play-off. Conducătorul echipei din Gruia a anunţat că se gândeşte foarte serios să ia legătura cu mai multe cluburi, iar în următoarea perioadă doreşte să ceară Adunării Generale a LPF schimbarea actualui sistem de punctare.

"În Adunarea Generală a Ligii s-ar putea să cerem schimbarea regulamentului faţă de înjumătăţirea punctelor. Deja am semnale că mai multe echipe doresc acest lucru. Nu este normal să ni se înjumătăţească punctele, deoarece am muncit din greu ca să ajungem aici. Nu este corect regulamentul, deoarece dacă acum s-ar încheia sezonul regulat, iar punctele se înjumătăţesc, Craiova se apropie de noi la patru puncte, iar Steaua vine de noi la 1 punct",a spus Mureşan.

"Multe echipe nu mai doresc acest regulament!"

Iuliu Mureşan a mărturisit că are semnale că mai multe echipe din Liga 1 Betano doresc schimbarea regulamentului. "Şi Hagi, dar şi cei de la Astra au vorbit în trecut de această nemulţumire, dar eu ştiu că mai multe echipe nu mai doresc să mergem pe aceeaşi linie. Nu este corect faţă de munca jucătorilor din teren, iar de la vară s-ar putea să cerem schimbarea regulamentului", a spus Mureşan.

Iuliu Mureşan a mai anunţat că a vorbit cu Alex Ioniţă de la CFR Cluj şi l-a avertizat să nu mai vorbească de Steaua şi de alte echipe atât timp cât fotbalistul se află în tricoul echipei din Gruia. Preşedintele  clujenilor a afirmat că aşteaptă acum să vadă care o să fie alegerea lui Dan Petrescu pentru postul de titular dintre Deac şi Ioniţă.