News

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Sezonul 7, episodul 1

13.09.2019 | 11:05
iUmor Live Stream Online pe Antena 1  Sezonul 7 episodul 1

Este start joc în sezonul 7 al emisiunii iUmor. FANATIK îți spune cum poți să urmărești Live Stream Online pe Antena 1, episodul 1 al show-ului, unul care se anunță de zile mari. De altfel, filmările pentru al 7-lea sezon iUmor au început cu mult timp în urmă. Jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au același rol și vor căuta în continuare noi talente printre magicieni, mimi sau numere de stand up comedy. AICI POȚI SĂ VEZI PRIMUL EPISOD AL EMISIUNII

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Sezonul 7, episodul 1

Sezonul 7 revine cu forțe noi, dar si schimbari în bine. Fanii vor avea parte de nenumărate surprize pe parcursul editiilor iar juratii sunt pregătiţi să interpreteze diferit totul. Rolul lor va fi unul dificil pentru ca de aceasta data regulile vor interzice unor concurenti sa mai revina daca jurații observă că talentul chiar nu il ajuta in niciun fel cu atat mai putin la umor. Ca de fiecare dată, manifestarile juratilor vor fi la înălţime.

Sezonul 7 din iUmor se va difuza în fiecare seara de vineri de la ora 20.30. Prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea deja au tras primele concluzii: „Când credeai că le-ai văzut pe toate, apare un nou sezon iUmor”! Aflați la cel de-al doilea sezon pe care îl prezintă în această formulă, Șerban și Dan dezvăluie cum au fost primele zile de filmări, dar și cu ce cred că mai pot fi uimiți în sezonul cu numărul 7.

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 - Sezonul 7, episodul 1. iUmor
Emisiunea începe la ora 20.30. Sursa foto – facebook

Ce se întâmplă în sezonul 7

 „Prima zi de filmări a fost ca o revenire la școală după vacanța mare, în care abia aștepți să îți vezi colegii. A fost foarte ciudat pentru că parcă ieri se terminase sezonul 6! Am încredere că încă ne pot surprinde oamenii cu tot felul de momente, poate chiar reveniri. La iUmor mereu găsesc niște personaje pe care în viața de zi cu zi nu le-aș putea întâlni, asta poate să fie și de bine și de rău. E un fel de Grădina Domnului.

Când crezi că e mare, se mai lărgește puțin și se face o arie care se numește iUmor. Nu degeaba sezonul trecut a fost denumit Templul Nebuniei. Bine ați venit în sezonul 7, Templul Nebuniei it’s back on!”, a declarat Dan Badea.