Life

iUmor revine cu un nou sezon. Delia și Bendeac, farse pe bandă rulantă pentru Cheloo

04.09.2020 | 18:24
iUmor revine cu un nou sezon Delia si Bendeac farse pe banda rulanta pentru Cheloo
ADVERTISEMENT

După o pauză binemeritată, Delia, Mihai Bendeac, Cheloo și întreaga echipă a emisiunii iUmor  au revenit cu forțe proaspete pe platouri, unde lucrează de zor pentru a aduce în casele voastre un nou sezon al emisiunii pe care o îndrăgiți.

Dacă nu mai aveți răbdare până atunci, vă puteți delecta cu imaginile pe care jurații și prezentatorii le publică în fiecare zi pe rețelele de socializare. Prinși în așa-numita febră a Tik Tok-ului, aceștia postează o groază de filmulețe care surprind întocmai distracția din timpul filmărilor.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, singurul care se ține departe de acest joc este Cheloo, însă nici el nu va mai putea rezista multă vreme tentației. Sau cel puțin așa susține Bendeac, care este dispus să arunce în luptă toate armele pentru a-și convinge colegul să se alăture milioanelor de oameni care au deja conturi pe celebra platformă.

Jurații iUmor sunt puși pe șotii înainte de startul noului sezon

Ce faci dacă vine cineva la tine cu o geantă plină cu bani, 3-4 milioane de euro, și îți zice: Deschideți cont de Tik Tok pentru cinci ani și trebuie să dansezi, să faci ca toți ceilalți?”, l-a „abordat” actorul, convins că strategia sa va avea sorți de izbândă.

ADVERTISEMENT

Numai că rapperul a întors problema pe toate părțile și a venit imediat cu soluția optimă. „Dacă avem 5 ani… 5 ori 365 de zile, câte avem nevoie… asta înseamnă că muncim trei luni și apoi suntem în vacanță”, a spus acesta, semn că nu e tentat să se alăture prea curând universului Tik Tok.

Edi Vacariu  a plecat acasă cu 20.000 de euro după finala sezonului 8

Din 13 septembrie, fiecare duminică vine la pachet cu o porție generoasă de râs, pentru că Antena 1 dă startul sezonului 9 al show-ului iUmor, cu începere de la orele 20:00. Așa cum v-ați obișnuit, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți sosiți din toate colțurile lumii pentru a demonstra că merită un loc în finală.

ADVERTISEMENT

Fiecare dintre jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”,  două voturi favorabile echivalează automat cu accederea în următoarea etapă a competiției.

Cei careu au primit în fiecare ediție minim doi de „DA” de la juraţi vor putea fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei creată special de Antena 1. Aceasta este disponibilă gratuit atât pe Android, cât și Ios , iar votul începe încă din timpul ediţiei respective şi se încheie a doua zi, la ora 16:00.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul sezonului trecut a fost Eduard Vacariu, un tânăr comediant care speră ca victoria din finală să fie doar începutul unei cariere de succes. Pentru că i-a impresionat pe jurați și telespectatori cu momentul său, acesta a primit un cec în valoare de 20.000 de euro.

Ce să zic… Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați votat, mă bucur că v-am plăcut, că m-ați adus până aici. Sper ca asta să fie într-adevăr o ușă spre o carieră în stand-up-ul românesc, pentru că asta îmi doresc să fac toată viața”, a mărturisit fericitul câștigător în momentul înmânării marelui premiu.

ADVERTISEMENT