Ivan e debusolat: "Nu ştiu ce se întâmplă cu mine!"

Andrei Ivan a fost unul dintre cei mai criticaţi jucători ai Craiovei după partida cu Dinamo. Şi nu doar prestaţia lui din această partidă i-a adus la exasperare pe olteni, dar şi felul în care a jucat în toate partidele din 2017. Cel mai virulent critic a fost, surprinzător, chiar antrenorul său, Gigi Mulţescu, acesta desfiinţându-l pe Ivan la finalul partidei cu Dinamo.

”Mă simt foarte bine, astăzi conteaza că nu am luat bătaie, contează că am luat un punct şi cel mai important este că ne menţinem acolo sus. De ce să nu credem în titlu? Avem două meciuri cu Viitorul, nu ştim ce se va întâmpla. Dacă vom câştiga ambele meciuri, eu zic că vom fi acolo sus” , a spus Ivan.

Atacantul a explicat şi ratarea imensă pe care a avut-o în finalul primei reprize, atunci când a tratat cu lejeritate o ocazie singur cu portarul.

”Prima oară mi-am făcut-o prea lungă, după aia era să calc pe ea, dar ce mai contează? Contează că am luat astăzi un punct. Eu zic că o să ne batem acolo sus. Asta îmi doresc cel mai mult, să înscriu pentru echipa mea, sa aduc cele 3 puncte la fiecare meci. Din păcate nu ştiu ce se întâmplă cu mine de câteva etape, nu am mai dat niciun gol. Sper să îmi revin", 

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231