Fotbal intern

Ivan Hladik, fundașul central pe care îl transferă Dinamo! “L-am văzut și îl așteptăm la București!”. Dănciulescu confirmă FANATIK: “Vine și Gordon!”

06.02.2019 | 19:02
Ivan Hladik fundasul central pe care il transfera Dinamo Lam vazut si il asteptam la Bucuresti Danciulescu confirma FANATIK Vine si Gordon
ADVERTISEMENT

Imediat după victoria cu Poli Iași, Mircea Rednic a anunțat că va aduce un fundaș central și un fundaș dreapta la Dinamo. Ap ărătorul dreapta este Ziggy Gordon, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK. Team-managerul Ionel Dănciulescu a dezvăluit cine este slovacul ales să întărească defensiva: Ivan Hladik este fundașul central pe care îl aduce Dinamo!

Jucătorul de 26 de ani a fost legitimat ultima oară la Spartak Trnava și va ajunge în “Groapă” liber de contract. De-a lungul carierei, fotbalistul a strâns 19 selecții la nivelul naționalelor de juniori ale Slovaciei.

ADVERTISEMENT

Ivan Hladik, fundașul central pe care îl transferă Dinamo!

Team-managerul Ionel Dănciulescu a anunțat numele apărătorului central pe care Dinamo îl transferă. “Ivan Hladik este fundașul central pe care îl aducem. L-am urmărit și aștept să vină la București”, a spus Dănciulescu la Digisport Special. Rednic a dorit neapărat încă un apărător puternic, experimentat, pentru zona centrală, acolo unde echipa a suferit în 2018. Klimavicius a jucat excelent la debutul în Liga 1 Betano, iar Hladik a fost a treia soluție după ce pistele Lorenzo Gonnelli și Ante Puljic au picat rând pe rând.

Slovacul are 1,95 metri și poate evolua atât în stânga, cât și în dreapta în centrul apărării. Deși mai avea contract cu Spartak Trnava până în 2020, Hladik a ajuns la un acord cu șefii clubului pentru a fi lăsat liber, condiție obligatorie pentru a putea semna cu Dinamo, care nu a dorit să plătească nicio sumă de transfer.

ADVERTISEMENT
Ivan Hladik
Ivan Hladik vine liber de contract la Dinamo

Dănciulescu a confirmat și aducerea lui Ziggy Gordon: “Nu pot să nu recunosc! Vine și el!”

Team-managerul dinamovist a recunoscut și faptul că la Dinamo va ajunge și scoțianul Ziggy Gordon de la Hamilton. Acesta vine pentru a acoperi în principal postul de fundaș dreapta, dar poate fi o soluție viabilă și pentru partea stângă! Gordon are 25 de ani și a mai evoluat în străinătate în Polonia, fiind în trecut și internațional U19 pentru Scoția.

Ziggy Gordon gol Hamilton
Ziggy Gordon este fundașul dreapta scoțian ales de Mircea Rednic pentru a asigura acel post la Dinamo

Ionel Dănciulescu a confirmat transferul în direct, la TV, la Digisport Special: “Nu pot să nu recunosc. Am auzit și el! Vine și el! Au fost discuții mai vechi, dar nu reușise până acum să își rezolve situația cu Hamilton. Are meci în campionat în această seară. Trebuia să rămână liber de contract ca să poată veni la Dinamo“, a afirmat Dănciulescu la Digisport.

ADVERTISEMENT