Sport

Ivan Mamut, înlocuit după 45 de minute în FCSB – Gaz Metan! Evoluție slabă a atacantului croat

Ivan Mamut a prestat un joc slab în primul meci pentru FCSB, astfel că a fost înlocuit după doar 45 de minute bifate în partida cu Gaz Metan.
08.08.2021 | 23:43
Ivan Mamut inlocuit dupa 45 de minute in FCSB  Gaz Metan Evolutie slaba a atacantului croat
ADVERTISEMENT

Ivan Mamut (24 de ani) a fost adus de FCSB de la Universitatea Craiova, în această vară, la „pachet” cu Andrei Burlacu, în schimbul lui Ionuț Vînă.

Atacantul croat a semnat până în 2023 cu echipa lui Gigi Becali.

Ivan Mamut, înlocuit după 45 de minute în FCSB – Gaz Metan

Ivan Mamut și-a scăpat din marcaj adversarul la golul înscris de Matricardi, în minutul 24. Astfel, Gaz Metan a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, 1-1.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că nici în plan ofensiv nu a avut realizări, Ivan Mamut a fost înlocuit, după primele 45 de minute ale partidei, cu Ianis Stoica.

Cum au văzut Ilie Dumitrescu și Gabi Balint titularizarea lui Ivan Mamut în meciul cu Gaz Metan

Ilie Dumitrescu a caracterizat drept „interesantă” echipa trimisă de FCSB în meciul cu Gaz Metan. Acesta este de părere că evoluțiile lui Ivan Mamut de la Universitatea Craiova l-au încântat pe Gigi Becali, motiv pentru care a decis să-l aducă la echipa sa.

ADVERTISEMENT

„Mamut e prezent din start, probabil a fost remarcat de Gigi Becali în trecut, pe vremea când evolua la Universitatea Craiova.

Și atunci a spus, hai să-i dau o șansă! E o formulă interesantă în față, văd că lipsește Tavi Popescu”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Gabi Balint nu a văzut cu ochi buni titularizarea lui Ivan Mamut, având în vedere că fundașii laterali ai FCSB-ului, Șerban și Haruț, nu urcă în planul ofensiv pentru a centra.

„Mamut e jucător de careu, are nevoie de multe mingi din bandă pentru a avea ocazii, iar asta se poate întâmpla doar dacă urcă fundașii laterali.

ADVERTISEMENT

Din primul pas, Mamut e lipsit de centrări, nici Șerban, nici Haruț nu sunt genul care să fie ofensivi”, a spus Gabi Balint.

Echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Gaz Metan:

A. Vlad – Haruț, Al. Crețu, Vinicius, Șerban – Moruțan, Ov. Popescu, Tănase – Cordea, Mamut, Coman
Rezervele: Târnovanu – V. Crețu, Oc. Popescu, I. Stoica, Burlacu, Perianu, Oaidă, Olaru, Radunovic


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,07 este cota pentru “victorie FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: