Sport

Ivan Mamut, prima reacție după despărțirea de FCSB: „Aș vrea să le mulțumesc atât fanilor cât și clubului”

Ivan Mamut, atacantul croat de 24 de ani, a oferit prima reacție după plecarea de la FCSB și a transmis un mesaj special tuturor suporterilor prin intermediul paginii de Instagram
10.08.2022 | 13:54
Ivan Mamut prima reactie dupa despartirea de FCSB As vrea sa le multumesc atat fanilor cat si clubului
Ivan Mamut e evaluat la 200.000 de euro și mai avea contract cu FCSB până în vara lui 2023. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ivan Mamut este cel de-al zecelea jucător de care FCSB s-a despărțit în această vară, așa cum Mihai Stoica a anunțat în urmă cu ceva timp.

Ivan Mamut, mesaj de adio pentru suporterii FCSB: „Mult noroc!”

Ivan Mamut a jucat doar 35 de minute în acest sezon la FCSB. 21 de minute în meciul cu Saburtalo Tblisi, 12 minute în prima etapă cu Universitatea Cluj și doar două minute în meciul cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT
Ivan Mamut, mesaj la despărțirea de FCSB
Ivan Mamut, mesaj la despărțirea de FCSB

„Aș vrea să le mulțumesc atât fanilor cât și clubului. Sunt foarte fericit că am avut ocazia să joc la un club atât de mare. Mult noroc!”, a fost mesajul transmis de fostul atacant al FCSB pe pagina sa de Instagram.

Primul jucător al FCSB-ului care a reacționat la postare a fost „perla” lui Gigi Becali, Octavian Popescu, care i-a transmis un mesaj scurt lui Mamut: „Baftă, brate!” (n.r. frate).

ADVERTISEMENT

Ivan Mamut, reacție genială la mesajul lui Octavian Popescu

Ivan Mamut a reacționat imediat la mesajul lui Tavi și i-a răspuns cu un comentariu savuros: „Pui”, alături de o inimoară.

Reacția savuroasă a lui Ivan Mamut la mesaju lui Octavian Popescu
Reacția savuroasă a lui Ivan Mamut la mesaju lui Octavian Popescu.

Ivan Mamut și-a petrecut vacanța la Split alături de Stipe Vucur, care a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK și spera că atacantul croat va primi o șansă din partea lui Gigi Becali în noul sezon: „Cred că a marcat cel mai frumos gol din acest sezon și îl va ajuta foarte mult. L-am sunat pe video după golul cu Craiova și i-am spus: Mamma mia! Ce ai făcut? (n.r. râde). Dacă va fi sănătos cred că va juca în continuare la FCSB și poate marca multe goluri.

ADVERTISEMENT

Trebuie să se antreneze foarte bine și lucrurile bune vor veni de la sine. Ivan e un jucător bun și cred că a arătat că e un jucător de echipă. A marcat un gol superb și extrem de imporant cu Universitatea Craiova”, spunea fostul jucător al FCSB.

Ivan Mamut, eroul FCSB-ului în meciul cu Universitatea Craiova. A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului trecut

Ivan Mamut a jucat sezonul trecut 11 meciuri la FCSB și a marcat un singur gol, chiar împotriva fostei sale echipe, Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Golul a venit în minutul 88 al meciului de pe „Ion Oblemenco” din play-0ff-ul Ligii 1, care a menținut-o pe FCSB în lupta pentru titlu cu CFR Cluj. Mamut a marcat printr-o execuție spectaculoasă cu călcâiul.

Plecarea lui Ivan Mamut de la FCSB a fost anunțată de Mihai Stoica la Orange Sport: „Va pleca, am ajuns la o înțelegere cu el și ne vom despărți”. Mamut mai avea contract cu FCSB până la 30 iunie 2023 și avea opțiune de prelungire pentru încă două sezoane.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,44 este cota pentru „șansă dublă X2” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT