Sport

Ivan Mamut şi Andrei Burlacu, prezentaţi oficial la FCSB! Vînă a ajuns la U Craiova. Fanatik a anunţat transferurile acum 4 zile

Ivan Mamut şi Andrei Burlacu au fost prezentaţi oficial la FCSB, cu o zi înainte de meciul contra celor de la UTA Arad. În acelaşi timp, Ionuţ Vînă a ajuns la U Craiova.
31.07.2021 | 14:35
Ivan Mamut si Andrei Burlacu prezentati oficial la FCSB Vina a ajuns la U Craiova Fanatik a anuntat transferurile acum 4 zile
Ivan Mamut şi Andrei Burlacu, prezentaţi oficial la FCSB! Vînă a ajuns la U Craiova. Fanatik a anunţat transferurile acum 4 zile
ADVERTISEMENT

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, încă de pe 27 iulie, FCSB şi U Craiova au făcut schimbul verii pe piaţa transferurilor. Ivan Mamut şi Andrei Burlacu au ajuns la vicecampioana României, în timp ce Ionuţ Vînă a fost cedat la formaţia din Bănie.

Ivan Mamut şi Andrei Burlacu, prezentaţi oficial la FCSB

FCSB i-a prezentat pe Ivan Mamut şi Andrei Burlacu, ultimele două achiziţii ale “roş-albaştrilor”. Atacantul croat va purta tricoul cu numărul 31, în timp ce mijlocaşul ofensiv de 24 de ani va avea numărul 20.

ADVERTISEMENT

“FCSB anunță transferul atacanților Andrei Burlacu și Ivan Mamut, de la Universitatea Craiova. Cei doi au fost incluși într-o schimb efectuat între cele două cluburi, în urma căruia Ionuț Vînă a ajuns la formația olteană.

Clubul nostru le urează mult succes celor doi în tricoul roș-albastru! De asemenea, FCSB îi mulțumește lui Ionuț Vînă pentru contribuție și îi urează mult succes în carieră”, a fost anunţul făcut de FCSB.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Vînă a ajuns la Universitatea Craiova

În acelaşi timp, oficialii Universităţii Craiova l-au prezentat pe Ionuţ Vînă, fotbalistul care a fost cedat de FCSB pentru a-i aduce pe Andrei Burlacu şi Ivan Mamut. Mijlocaşul central a semnat un contract valabil până în 2025.

“Mijlocașul Ionuț Vînă a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 4 ani. Mult succes în tricoul alb-albastru”, au anunţat oficialii Ştiinţei.

ADVERTISEMENT

Primele declaraţii făcute de Ivan Mamut şi Andrei Burlacu

Ivan Mamut speră să o ajute pe FCSB în lupta pentru câştigarea titlului, trofeu pe care “roş-albaştrii” nu l-au mai câştigat din 2015.

“Sunt foarte fericit că am ajuns la acest club mare, care se luptă mereu pentru titlu. Sper să contribui la atingerea obiectivelor clubului și să înscriu cât mai multe goluri.

ADVERTISEMENT

Voi face totul pentru a demonstra că pot oferi mai mult decât s-a văzut în jocul meu până acum. Voi munci la fiecare antrenament și la fiecare meci cu acest gând în minte”, a spus Ivan Mamut.

Andrei Burlacu susţine că transferul la FCSB este o nouă oportunitate de revenire în prim-plan pentru el şi că este o şansa pe care o tot aştepta.

“Sunt bucuros să revin în prim-planul fotbalului românesc. Este șansa pe care o așteptam și voi face totul pentru a răsplăti încrederea primită.

Sunt conștient că am mult de muncă pentru a ajunge din nou la nivel înalt. Îmi voi aștepta șansa și sper să demonstrez că pot ajuta echipa”, a declarat Andrei Burlacu.


  • (P) Cota BETANO UTA Arad – FCSB: 1,70 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT