Sport

Ivan Mamut, spre FCSB! Gigi Becali îl place, Craiova cere jucători la schimb. Exclusiv

Ivan Mamut este pe placul lui Gigi Becali și poate ajunge la FCSB, dar Craiova cere jucători la schimb pentru atacantul croat.
28.05.2021 | 20:20
Ivan Mamut spre FCSB Gigi Becali il place Craiova cere jucatori la schimb Exclusiv
Ivan Mamut, spre FCSB! Gigi Becali îl place, Craiova cere jucători la schimb. Exclusiv. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat întăriri la FCSB pentru următorul sezon, iar patronul „roș-albaștrilor” vrea să aducă doi fundași centrali și un atacant. Până acum, patronul FCSB-ului l-a remarcat pe Andrei Dumiter de la Sepsi, care i se pare interesant, așa cum a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.

FANATIK a aflat că Gigi Becali s-a interesat și de Ivan Mamut, atacantul Craiovei, începând deja tatonările cu Mihai Rotaru care cere jucători la schimb pentru atacantul croat.

ADVERTISEMENT

Ivan Mamut, spre FCSB! Mutarea de la Craiova se poate face fără bani

Ivan Mamut poate ajunge de la U Craiova la FCSB fără bani, iar Mihai Rotaru vrea în schimb un jucător al „roș-albaștrilor”. Gigi Becali i-a oferit o listă de jucători, pe care se regăsesc Risto Radunovic, Ionuț Vînă, Dragoș Nedelcu și Răzvan Oaidă.

Totuși, jucătorii propuși de Gigi Becali oltenilor nu sunt pe placul patronului Mihai Rotaru, iar pe cei pe care îi dorește formația din Bănie nu sunt lăsați să plece.

ADVERTISEMENT

Ivan Mamut, pe picior de plecare de la U Craiova

Ivan Mamut a ajuns la Craiova de la Inter Zapresic, inițial sub formă de împrumut, iar în iarnă, oltenii i-au activat clauza de transfer permanent. De când a ajuns la Craiova, Mamut a marcat 3 goluri în 21 de meciuri, oferind și 2 pase decisive.

Atacantul croat este un produs al Academiei de Fotbal al lui Hajduk Split, însă nu a apucat să joace vreun meci pentru echipa mare, fiind luat pe gratis în 2016 de Inter Zapresic.

ADVERTISEMENT

Ivan Mamut se află pe lista de plecări a oltenilor, așa cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate. Până acum, de la Craiova a plecat doar Cristi Bărbuț, care a semnat cu Sepsi, din postura de jucător liber de contract.

  • 24 de ani este vârsta lui Ivan Mamut
  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Ivan Mamut, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea noi jucători la FCSB

Pentru a nu mai rata titlul și în sezonul următor, Gigi Becali se pregătește să facă întăriri la echipă, anunțând posturile pe care și-ar dori să aducă noi fotbaliști:

„O să iau doi fundaşi centrali, doi, nu unul, şi mai iau un atacant. Nu-i ştiu, dar iau doi fundaşi centrali. Când să discut cu Todoran? Nu am discutat cu el. În România nu merge cu managementul, în România trebuie să comanzi, că te cureţi”, spunea Gigi Becali.

Gigi Becali a mai vrut jucători de la U Craiova

În trecut, Gigi Becali l-a dorit în mai multe rânduri și pe Andrei Ivan, care în a doua parte a sezonului a început să aibă evoluții din ce în ce mai bune, iar acestea l-au adus și în poziția să fie inclus de Mirel Rădoi în lotul pentru meciurile amicale ale României.

Ivan a mai fost pe lista lui Gigi Becali și înainte de a pleca de la Craiova în Rusia, la Krasnodar, dar și după revenirea în România, fiind impresionat de abilitățile tânărului atacant.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT