Sport

Copiii deveniți peste noapte tătici. Atacanții lui Reghe l-au imitat pe antrenorul Universității Craiova și au punctat cu succes în viața privată

Universitatea Craiova se pregătește de sărbătoare, după ce Jovan Markovici și Alex Cîmpanu au anunțat că vor deveni tătici și îi urmează exemplul lui Laurențiu Reghecampf.
22.03.2022 | 17:56
Copiii deveniti peste noapte tatici Atacantii lui Reghe lau imitat pe antrenorul Universitatii Craiova si au punctat cu succes in viata privata
Jovan Markovic și Alex Cîmpanu, de la juniori la tătici! Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După Jovan Markovic, Alex Cîmpanu este cel de-al doilea jucător din ofensiva lui Laurențiu Reghecampf care va deveni tată.

Jovan Markovic și Alex Cîmpanu, juniorii Universității Craiova care au devenit tați peste noapte

Atât Markovic, cât și Cîmpanu au fost juniori la Universitatea Craiova și au apărut la echipa mare datorită regulii U21 și au devenit jucători de bază ai echipei.

ADVERTISEMENT

Puștiul minune al „leilor”, Jovan Markovic, a anunțat și el că va fi tată deși are doar 21 de ani, anunțul fiind făcut chiar de către iubita sa, Lorena Iovănescu, printr-o imagine emoționantă, publicată pe rețelele de socializare.

Jovan Markovic și Lorena Lovănescu au anunțat că vor avea un copil. Sursă foto: Instagram Lorena Lovănescu
Jovan Markovic și Lorena Lovănescu au anunțat că vor avea un copil. Sursă foto: Instagram Lorena Lovănescu.

Ultimul înscris pe această listă este Alex Cîmpanu, care a făcut fericitul anunț printr-o filmare alături de iubita sa, Denisa Gabriela, pe stadionul din Chiajna, unde a făcut junioratul.

ADVERTISEMENT

Convocat la națională, Alex Cîmpanu a vorbit despre acest fericit eveniment: „Este o perioadă foarte frumoasă din viața mea”

Convocat de Florin Bratu la naționala de tineret, Alex Cîmpanu a dezvăluit că iubita sa, Denisa, îi va dărui o fată:„Este o perioadă foarte frumoasă din viața mea. De-abia aștept să văd cum este și sunt nerăbdător să îmi vină fetița pe lume. Încă nu am cumpărat decât câteva hăinuțe și pregătim evenimentul care o să aibă loc probabil în decembrie-ianuarie”.

Denisa Gabriela, „Deni” cum îi spun prietenii, a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Dimitrie Cantemir și i-a înnebunit pe suporterii Universității Craiova cu pozele sexy pe site-urile de socializare.

ADVERTISEMENT
Denisa Gabriela, iubita lui Alex Cîmpanu. Sursă foto: Facebook Denisa Gabriela
Denisa Gabriela, iubita lui Alex Cîmpanu. Sursă foto: Facebook Denisa Gabriela.

Cei doi jucători calcă pe urmele lui Laurențiu Reghecampf, care va avea și el un copil cu Corina Caciuc

Antrenorul Universității Craiova își continuă viața după despărțirea cu răsunet de Anamaria Prodan și va avea un copil cu noua lui iubită, Corina Caciuc.

Tânara de 29 de ani îi va aduce lui Reghe pe lume încă un băiețel, iar antrenorul a postat un video cu imaginile de la una dintre ecografii.

ADVERTISEMENT

Pentru Laurențiu Reghecampf va fi cel de-al treilea băiat: Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru. Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!”, a declarat Laurențiu Reghecampf, într-un interviu exclusivitate, pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB-Universitatea Craiova: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT