Fotbal intern

Ivan Martic, cale liberă către CFR Cluj. Mesajul conducerii de la Craiova: „Poate să semneze”

27.03.2020 | 11:48
Ivan Martic cale libera catre CFR Cluj Mesajul conducerii de la Craiova Poate sa semneze
ADVERTISEMENT

Ivan Martic, fundașul dreapta al Universității Craiova, se află în ultimele luni de contract, iar Gică Craioveanu a dezvăluit că fotbalistul elvețian s-a înțeles cu CFR Cluj. Sorin Cârțu, președintele clubului din Bănie, recunoaște că Martic ar putea semna cu echipa lui Dan Petrescu.

Ivan Martic ar putea ajunge la CFR Cluj

CFR Cluj este aproape să mai dea o lovitură rivalelor la titlu din Liga 1, după ce a reușit să obțină semnătura lui Cristi Bălgrădean, portarul titular de la FCSB, pentru stagiunea viitoare.

ADVERTISEMENT

Campioana ultimelor două ediții de Liga 1 ar fi aproape de a-l convinge pe Ivan Martic să semneze, fotbalist aflat în ultimele șase luni de contract cu Universitatea Craiova. Negocierea a fost dezvăluită inițial de Gică Craioveanu, iar Sorin Cârțu, președintele oltenilor, declară că fundașul dreapta elvețian ar putea ajunge la Cluj.

Nu ştim nimic de acest lucru, nu ştiu dacă a semnat. Dacă a semnat, oricum avea voie, nu i s-a spus că i s-a reziliat contractul, doar nu i s-a prelungit. Dacă ar fi semnat cu cineva, nu era…

ADVERTISEMENT

Nici nu ştim şi nu am dat importanţă foarte mare acestui lucru. Nu a fost o discuţie despre asta. Dacă vrea să semneze, poate să o facă”, a declarat Sorin Cârțu la TV ProX.

Craiova nu reduce salariile

Sorin Cârțu declară că, în urma unor discuții cu patronul Mihai Rotaru, s-a hotărat ca salariile fotbaliștilor Craiovei să nu fie reduse în perioada de suspendare a competițiilor interne, spre deosebire de rivala de la FCSB, care a înjumătățit încasările jucătorilor până în septembrie.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu Mihai Rotaru despre asta, dar nu se pune problema să reducem salariile jucătorilor”, susține Sorin Cârțu.

În momentul întreruperii campionatului, după disputarea primelor două runde din play-off, Universitatea Craiova ocupa locul trei în ierarhia competiției interne, cu 26 de puncte, la patru în spatele liderului CFR Cluj.

ADVERTISEMENT