Fotbal intern

Ivan Martic s-a despărțit de Universitatea Craiova! Coechipierul Alex Mățel l-a dat de gol: „Și-a luat la revedere de la noi”

20.04.2020 | 18:07
Ivan Martic sa despartit de Universitatea Craiova Coechipierul Alex Matel la dat de gol Sia luat la revedere de la noi
ADVERTISEMENT

Alex Mățel a dezvăluit că Ivan Martic, fundașul dreapta al Craiovei, și-a anunțat coechipierii că va pleca din Bănie la sfârșitul sezonului, când înțelegerea expiră. Gică Craioveanu, directorul de imagine al oltenilor, anunța în urmă cu o lună că apărătorul elvețian va semna cu CFR Cluj.

Ivan Martic pleacă de la Craiova

Plecarea lui Ivan Martic de la Universitatea Craiova a fost anunțată de Gică Craioveanu în urmă cu o lună, însă fundașul dreapta a infirmat informațiile oferite de oficialul oltenilor.

ADVERTISEMENT

La câteva săptămâni distanță, Alex Mățel, concurentul pe post al lui Ivan Martic, dezvăluie că fundașul elvețian și-a anunțat coechipierii că va pleca de la Craiova la sfârșitul sezonului, când îi expiră contractul.

Ivan Martic şi-a luat la revedere de la noi, dar concurenţă este şi acum pe postul meu la Craiova, cu Vlădoiu, dar este benefică pentru echipă. Eu am contract până-n vară, cu opțiune pe încă două sezoane.

ADVERTISEMENT

Mi-aş dori să continui, rămâne să vedem ce opţiune va avea clubul, dacă vor fi mulţumiţi de mine. Sunt foarte încântat de ce este la Craiova. În special de suporteri, care sunt extraordinari.

Am jucat şi la Dinamo Zagreb, echipă cu mulţi fani, dar ce am văzut la Craiova rar mi-a fost dat să văd, pe noi ne ajută foarte mult”, a declarat Alex Mățel la Oltenia TV.

ADVERTISEMENT

Semnează cu CFR Cluj?

Gică Craioveanu, directorul de imagine al Craiovei, anunța, în momentul dezvăluirii despre plecarea lui Martic, că fundașul elvețian va semna cu rivala Universității în lupta pentru titlu din Liga 1, CFR Cluj.

Legitimarea lui Ivan Martic ar reprezenta a doua lovitură dată de formația lui Dan Petrescu contracandidatelor la campionat, după ce Cristi Bălgrădean a semnat cu formația clujeană pentru sezonul viitor, din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Ivan Martic ar putea fi înlocuitorul lui Cristi Manea la CFR Cluj, împrumutul fostului internațional de tineret expirând în vară.

Pentru postul de fundaș dreapta, Dan Petrescu îi mai are la dispoziție pe Mateo Susic și Denis Ciobotariu, dar în flancul defensivei a mai fost folosit și Andrei Burcă.

ADVERTISEMENT