Fotbal intern

Ivan Martic și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova și ar fi semnat cu CFR Cluj: „Nu mai sunt ca Mihăilă”

22.03.2020 | 10:27
Ivan Martic sia reziliat contractul cu Universitatea Craiova si ar fi semnat cu CFR Cluj Nu mai sunt ca Mihaila
ADVERTISEMENT

Ivan Martic și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova, la îndemnul soției sale, și a semnat cu CFR Cluj. Astfel, campioana României a mai dat încă o lovitură rivalelor, după ce îl va aduce în vară și pe Cristi Bălgrădean.

Ivan Martic și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova și a semnat cu CFR Cluj

Ivan Martic, fundașul dreapta al Universității Craiova, și-a reziliat contractul cu formația din Bănie, conform site-ului Cuvântul Libertăţii, și ar urma să semneze la CFR Cluj, campioana României. Elvețianul cu origini croate nu a fost de acord cu oferta lui Mihai Rotaru și a mărturisit că trebuie să se gândească la viitorul lui.

ADVERTISEMENT

M-am gândit la propunerea de prelungire a contractului, i-am şi spus patronului ce-mi doresc, dar nu vreau să fac public. 

Trebuie să luăm în calcul că voi face 30 de ani şi trebuie să mă gândesc la familia mea, nu mai sunt ca Mihăilă, să am toată cariera în faţă”, a spus Ivan Martic.

ADVERTISEMENT

Ivan Martic a semnat cu Universitatea Craiova în vara anului 2017, când a sosit liber de contract de la HNK Rijeka, o formație din Croația.

  • 29 de ani a împlinit Ivan Martic pe 2 octombrie

Ivan Martic a semnat cu CFR Cluj

Ivan Martic mai avea contract cu Universitatea Craiova până la sfârșitul lunii iunie și a avut voie să negocieze cu oricare echipă care îl contacata. Gică Craioveanu a făcut dezvăluirea și a mărturisit că fundașul dreapta era greu de ținut la Craiova:

ADVERTISEMENT

„Eu așa am auzit, că a semnat cu CFR. Martic era foarte greu de ținut. Avea propuneri mult mai bune decât ce i-am oferit noi. Pe urmă, nici soția nu s-a simțit bine în Craiova”, a mai spus Gică Craioveanu.

În actualul sezon, Ivan Martic a jucat în 22 de partide pentru Universitatea Craiova în toate competițiile, reușind să înscrie un gol.

ADVERTISEMENT
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Ivan Martic, conform transfermarkt.com