Fotbal intern

Ivan Patzaichin îi învinovățește pe conducătorii lui Dinamo: „N-au mai fost ca pe vremuri!”

14.05.2020 | 20:36
Ivan Patzaichin ii invinovateste pe conducatorii lui Dinamo Nau mai fost ca pe vremuri
ADVERTISEMENT

Ivan Patzaichin, cvadruplul campion olimpic la kaiac-canoe, a vorbit la aniversrea de 72 de ani a clubului Dinamo și consideră că starea de la Dinamo se află într-o situație grea din cauza conducătorilor.

Ivan Patzaichin îi învinovățește pe conducătorii lui Dinamo

Ivan Patzaichin, fostul mare campion olimpic, sportiv crescut de Dinamo, îi învinovățește pe conducători pentru situația de la club: „Eu iubesc Dinamo și rămân dinamovist toată viața mea. În ultimii ani, nu prea m-a mai căutat nimeni de la club, dar s-au schimbat multe”.

ADVERTISEMENT

„Eu Îl iubesc pe Mircea Lucescu, unul dintre cei mai mari antrenori români, Cornel Dinu, care a ajutat atât de mult Dinamo. Dinamo n-a mai avut conducători ca pe vremuri, nici la fotbal, nici la alte sporturi, chiar dacă unele ramuri mai funcționează la club”, a mai spus Ivan Patzaichin la TV DigiSport.

Ivan Patzaichin a fost decorat de Klaus Iohannis

Ivan Patzaichin a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu  Ordinul Naţional ”Steaua României” în grad de Cavaler, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni:

ADVERTISEMENT

„Mai emoţionat ca acum nu cred că am fost vreodată. Dar vă mulţumesc pentru acest ordin extraordinar, pentru mine este un vis frumos pe care orice om din ţara asta doreşte să-l primească.

Mă bucur că aţi pomenit de sport, pentru că sportul m-a făcut o personalitate, prin sport am ajuns unde am ajuns, prin sport am promovat România şi de fiecare dată am purtat tricolorul pe piept cu mare bucurie, cu satisfacţie şi cu mândrie”.

ADVERTISEMENT

„Totdeauna am fost mândru că sunt român şi bucuros să reprezint România.

Întotdeauna am dorit să câştig, deşi foarte puţină lume ştie că nu uşor se câştigă şi foarte puţină lume ştie că nu am început aproape nimic cu dreptul, de fiecare dată trebuia să mi se întâmple ceva, şi trebuia să reiau lupta, să lupt din nou să realizez ceea ce mi-am propus”, a spus „omul Deltei”.